Scorpions: Οι θρυλικοί ροκάδες στη Λάρισα


Scorpions: Οι θρυλικοί ροκάδες στη Λάρισα

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο συναυλιακό event που έχει φιλοξενήσει ποτέ η ελληνική περιφέρεια και - πολύ περισσότερο η κεντρική Ελλάδα - ξεκίνησε και οι ετοιμασίες για την υποδοχή των Scoprions στη Λάρισα κορυφώνονται. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και η Culturalaction κάνουν πράξη το σύνθημα "το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός" κι ανοίγουν τις πόρτες του Σταδίου Αλκαζάρ για να υποδεχθούν την Τετάρτη 8 Ιουλίου τους θρυλικούς "Σκορπιούς", μια από τις δημοφιλέστερες ροκ μπάντες της τελευταίας 30ετίας παγκοσμίως, οι οποίοι επισκέπτονται τη Λάρισα στο πλαίσιο του "Scorpions Festival 2009", συνεπείς στο ραντεβού με τους Έλληνες φαν τους. Με περισσότερους από 150.000 θεατές στις τελευταίες εμφανίσεις τους επί ελληνικού εδάφους και το άλμπουμ "Scorpions Best" σταθερά στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων, οι "Scorpions" προετοιμάζουν ένα ξεχωριστό live στη Λάρισα έχοντας καλεσμένο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και δίνοντας την υπόσχεση για μοναδική συναυλιακή εμπειρία που θα διαρκέσει για περισσότερο από 3 ώρες!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 7 μ.μ. και ως ώρα έναρξης της συναυλίας έχει οριστεί η 8.30 μ.μ. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει και ειδικότερα για τη Λάρισα, αποκλειστικά από το επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ, "VISSINISTORE" (Μανωλάκη 1). Τιμές εισιτηρίων:
ΘΥΡΑ 3 (VVIP): 65 ευρώ.
ΘΥΡΑ 4 A & B (VIP): 50 ευρώ.
ΘΥΡΑ 2 Α & B (VIP): 50 ευρώ.
ΘΥΡΑ 10 Α & B: 40 ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 6, 7, 8: 30 ευρώ.
ARENA: 30 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι: α) Οι θέσεις θα είναι αριθμημένες μόνο στις θύρες VVIP και VIP, β) Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας χωρίς εισιτήριο, γ) Δεν θα επιτραπεί η παρουσία στη συναυλία παιδιών κάτω των 6 ετών και δ) Δεν θα επιτραπεί η παρουσία εντός της "αρένας" (αγωνιστικού χώρου) σε παιδιά κάτω των 10 ετών.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details