Θρίλερ στην Φιλαδώνα σχετικά με το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρισμού



Θρίλερ στην Φιλαδώνα σχετικά με το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρισμού

Διχάζει τελικά το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Δομοκού. Η Δημοτική αρχή είναι πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί το έργο αλλά οι κάτοικοι των χωριών έχουν λάβει αντίθετες αποφάσεις. Την ερχόμενη Δευτέρα συγκλίνουν οι πληροφορίες ότι θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δομοκού ωστόσο μέχρι χθες αργά το βράδυ εξελίσονταν η λαική συνέλευση που είχε στηθεί στην Φιλιαδώνα Δομοκού. Τελικά μέσα από μια έντονη διαδικασία οι κάτοικοι αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα στη συγκεκριμένη επένδυση .Σήμερα αναμένεται να συνεδριάση το τοπικό συμβούλιο του χωριού για να επικυρώσει την απόφαση.

Θυμίζουμε ότι το εργοστάσιο θα εγκατασταθεί στην περιοχή της Φιλιαδώνας και αρχικά οι κάτοικοι είχαν δεί με καλό μάτι την επένδυση , το ίδιο και ο Δήμος Δομοκού στην συνέχεια ένα- ένα σχεδόν όλα τα τοπικά συμβούλια αποφάσισαν να μην δώσουν την συγκατάθεση για την πραγματοποίηση του έργου.

Ένταση δημιουργήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι όταν η εταιρία προσπάθησε να εγκαταστήσει κάποια μηχανήματα για να μετρήσει κάποιους πνευματικούς παραμέτρους. στην περιοχή για την σύνταξη των σχετικών μελετών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δομοκού αποδίδει της αντίθετες θέσεις που εκφράζονται από τα τοπικά συμβούλια και τους Δημοτικούς συμβούλους σε μια κοινωνική πίεση που ασκείται στην ευρύτερη περιοχή.

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details