φυλακές Δομοκού ώρα μηδέν

Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής και ο αρχιφύλακας

31 Οκτωβρίου 2008, 14:03

Μάνος Νιφλής


Ραγδαίες εξελίξεις στις φυλακές του Δομοκού μετά τα όσα αποκάλυψε η «Ζούγκλα». Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τα κυκλώματα και τις συμμορίες των φυλακών. Έγγραφο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει ότι όλοι ήξεραν, αλλά συγκάλυπταν τις παρανομίες.

Σε διαθεσιμότητα

Μετά τα όσα αποκάλυψε χθες η «Ζούγκλα» για τις φυλακές του Δομοκού τόσο ο διευθυντής, Γιάννης Παφίλης, όσο και ο αρχιφύλακας, Γιώργος Χύμας, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Εκτός από την αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σωτήρη Χατζηγάκη, σήμερα το πρωί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Στέλιος Κωσταρέλλος και η αντιεισαγγελέας πρωτοδικών κ. Κουρινιώτη επισκέφθηκαν το σωφρονιστικό κατάστημα για να εξετάσουν τα όσα καταγγέλθηκαν στην εκπομπή. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης και δώστε προσοχή στο ρεπορτάζ που ακολουθεί για την προσπάθεια συγκάλυψης των συμμοριών της φυλακής από συγκεκριμένα κυκλώματα. Στην ανακοίνωση φαίνεται ότι εδώ και καιρό έχει κινηθεί η δικαστική διαδικασία, αλλά έως σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.




Η συγκάλυψη

Εδώ και πολύ καιρό στο υπουργείο Δικαιοσύνης είχαν φτάσει οι καταγγελίες κρατουμένων για τα όσα γίνονται μέσα στις φυλακές του Δομοκού. Οι κρατούμενοι κατήγγειλαν επισήμως ότι:

  1. Πλήρωναν για να εξαγοράσουν ολιγοήμερες άδειες άνθρωποι που, όχι μόνο δεν τις δικαιούνταν αλλά και κρατούμενοι με πολύ βαριά πειθαρχικά παραπτώματα.
  2. Αυτοί που έπαιρναν τις επί πληρωμή άδειες εκτελούσαν συμβόλαια στελεχών της φυλακής με ληστείες, ξυλοδαρμούς και άλλες παρανομίες.
  3. Σε συνεργασία με τον αρχιφύλακα έμπαιναν στο χώρο των φυλακών ιερόδουλες.
  4. Αγόραζαν και χρησιμοποιούσαν κινητά τηλέφωνα έναντι χιλιάδων ευρώ. Η μεγαλύτερη απόδειξη της τελευταίας καταγγελίας είναι ότι χθες κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής «Ζούγκλας», τις πρώτες πρωινές ώρες, κρατούμενος βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση με το στούντιο μέσω του κινητού του, μιλώντας μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

Η zougla.gr σήμερα φέρνει στο φως ένα έγγραφο ντοκουμέντο από εσωτερική έρευνα στις φυλακές που αποδεικνύει ότι όλοι οι αρμόδιοι γνώριζαν την κατάσταση, αλλά κανένας δεν αντιδρούσε. Δείτε τα σημεία που είχε επικεντρωθεί η έρευνα μετά τις καταγγελίες των κρατουμένων. Αφορούν σε είσοδο γυναικών, σε περίεργες άδειες και άλλες παρανομίες ή παρατυπίες. Μέσα στον έλεγχο θα δείτε και το σημείο 12, όπου αναφέρεται το όνομα του ανθρώπου που «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στη «Ζούγκλα». Είναι ο KRISTO ZOTO που κατήγγειλε ότι πλήρωνε αδρά για κάθε άδεια που έπαιρνε.


Απ’ ό,τι φαίνεται αυτοί ήταν οι λόγοι για τους οποίους είχαν ασκηθεί διώξεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα των φυλακών που συνέχιζαν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και να διαπράττουν τα ίδια εγκλήματα.


Διαβάστε επίσης:

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

интересная мысль и информация! черт возьми:) [url=http://filekachai.ru/sitemap.xml ] скачать проигрыватель на nokia [/url] скачать книгу интернет для чайников
[url=http://skachkafilov.ru/sitemap.xml ] скачать музыку пинк флойд [/url]
http://scachatfile.ru/sitemap.xml

скачать картинки человека паука

http://filescachat.ru/sitemap.xml

скачать книги web дизайна

http://file-scachat.ru/sitemap.xml

скачать видео приколы 320 на 240

Author Details