Νέο παιδικό βιβλίο απο την συμπατριώτισσα μας Βασιλική Λέντα

 Η Βασιλική Λέντα κατάγεται απο τον Δήμο μας αφού και η δύο γονείς της είναι Δημότες μας. Ο πατέρας της απο την Νέα Μάκριση και η μητέρα της απο την Ομβριακή.

Να της ευχηθούμε καλοτάξιδο...και να της δώσουμε και 'αέρα' στα συγγραφικά της πανιά αγοράζοντας το !!!



Ο Άρτσι είναι μία σαρανταποδαρούσα που ζει στο δάσος και λαχταρά πολύ να μάθει γράμματα και να κάνει φίλους. Οι γονείς του όμως είναι πολύ φτωχοί και δεν μπορούν να του αγοράσουν είκοσι ζευγάρια παπούτσια, για να πάει πρώτη μέρα στο σχολείο. Από το γεγονός αυτό αρχίζει και η ιστορία μας, που διδάσκει την έμπρακτη αγάπη μεταξύ πραγματικών φίλων.


Χρόνος Εκδόσεις

βιογραφικό

Η Βασιλική Λέντα γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά έχει μεγαλώσει και διαμένει μόνιμα στη Λαμία. Είναι δασκάλα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια πάνω στην ειδική αγωγή. Έχει αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Βόλο και έχει μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά, ενώ κατέχει πιστοποίηση στη γραφή Braille και επάρκεια νοηματικής γλώσσας. Τον ελεύθερο χρόνο της γράφει και διαβάζει παραμύθια στους δυο γιους της, Γιώργο και Δημήτρη, οι οποίοι ήταν και το αρχικό κίνητρο, για να συνεχίσει να γράφει παραμύθια για όλους εσάς. Στόχος της είναι να σας καλωσορίσει και να σας γνωρίσει τον πραγματικό κόσμο των μεγάλων μέσα από το φίλτρο της αγάπης και της προσφοράς και να μοιραστεί μαζί σας έναν ονειρικό κόσμο.

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details