Συνάντηση Διοικητικών και Αιρετών στο Δήμο Δομοκού!!


Την ευκαιρία να απευθυνθεί στο διοικητικό προσωπικό του Δήμου Δομοκού, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Λαϊνάς Ανδρέας, Καναβός Νικόλαος, Καλημέρης Νικόλαος και Τσαλαφούτας Αθανάσιος, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παληογεώργος Δημήτριος.
 Ο Δήμαρχος Δομοκού αναφέρθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ αιρετών και υπαλλήλων, ως το πλέον πρόσφορο μέσο για να λειτουργήσει σωστά ο Δήμος. Δήλωσε γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι όσον αφορά στην υποστελέχωση που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες του Δήμου και δεσμεύτηκε να το αντιμετωπίσει άμεσα.
Συνέστησε επαγγελματισμό για την αποφυγή εντάσεων και διαπληκτισμών, ώστε υπάλληλοι και αιρετοί να γίνουν περισσότερο αποδοτικοί και χρήσιμοι για τους δημότες και ανέδειξε την ανάγκη για την τήρηση της ιεραρχίας και του ωραρίου που έχει οριστεί από την κάθε υπηρεσία, ζητώντας από τους υπαλλήλους να αφιερώνουν εξολοκλήρου και αποκλειστικά το χρόνο εργασίας τους στα καθήκοντά που τους έχουν ανατεθεί.
Τέλος, οι υπάλληλοι είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις απόψεις τους σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου, αλλά και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση ότι θα επαναληφθεί σε εύλογο χρόνο προς υποβοήθηση του έργου τόσο των αρετών όσο και των υπαλλήλων
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details