Πυρκαγιά σε κατάστημα στο Ν Μοναστήρι.

Συναγερμός το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κατάστημα της περιοχής.
Συγκεκριμένα επρόκειτο για κατάστημα ελαστικών, πλησίον της πλατείας Νέου Μοναστηρίου, με το εύφλεκτο των προϊόντων να δημιουργεί πρόσθετο φόβο σε όσους βρέθηκαν στο σημείο και είδαν τις φλόγες να ξεπηδούν ξαφνικά στο χώρο.
Δυστυχώς από την πυρκαγιά που προκλήθηκε πιθανότατα από βραχυκύκλωμα, είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η επιχείρηση, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στο δίπλα κατάστημα που στεγάζεται Φροντιστήριο.
Στο σημείο έφτασε δύναμη της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα τέσσερα (4) οχήματα και οκτώ (8) πυροσβέστες που προχώρησαν στην κατάσβεσή της, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σωθούν ο επαγγελματικός εξοπλισμός και τα προϊόντα που υπήρχαν στο εκθετήριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο υπήρχαν και δύο θερμάστρες με υγραέριο οι οποίες περιέργως δεν έπαθαν τίποτα, όταν όλα γύρω τους κάηκαν. Αυτό βοήθησε ώστε να μην υπάρξει κάποια έκρηξη που θα εγκυμονούσε πρόσθετους κινδύνους.(κείμενο απο lamiareport)Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details