Συνάντηση Βέττα με ΥΦ Αθλητισμού για το Γήπεδο Ν Μοναστηρίου

Συνάντηση πραγματοποίησε την 25η Οκτωβρίου 2018 ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Βέττας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να συζητήσουν για έργα που αφορούν στην ολοκλήρωση και ενίσχυση των αθλητικών υποδομών του Νομού Φθιώτιδας.
Σχετικά με το στάδιο στη θέση Καμαρίτσα του Δήμου Λαμιέων, η παρούσα χρονική περίοδος και οι διαμορφούμενες συνθήκες καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου. Πρόκειται για τον ηλεκτροφωτισμό του σταδίου, την κατασκευή κερκίδων και των αποδυτηρίων (βοηθητικών χώρων). Κατά τη συζήτηση όπου τονίσθηκε από τον κ. Βέττα η σπουδαιότητα του έργου, ο Υφυπουργός γνωστοποίησε ότι δρομολογείται μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, η ανακοίνωση χρηματοδοτικών εργαλείων με τα οποία θα υποστηριχθεί η κατασκευή του. Ο προϋπολογισμός του έργου υπερβαίνει το ποσό των 1.500.000 Ευρώ.
Έγινε επίσης αναφορά σε δυο επίσης σημαντικά έργα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές του νομού.
Συγκεκριμένα προβλέπεται η κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο στην Τοπική Κοινότητα Νέου Μοναστηρίου του Δήμου Δομοκού. Για το ανωτέρω έργο, προϋπολογισμού 80.000 Ευρώ, έχουν εκπονηθεί και έχουν εγκριθεί η αρχιτεκτονική, η στατική και η ηλεκτρομηχανολογική μελέτη.
Το δεύτερο αφορά στο υπάρχον γήπεδο που βρίσκεται Αταλάντη του Δήμου Λοκρών. Ειδικότερα προβλέπεται να κατασκευασθεί τμήμα των κερκίδων του γηπέδου μήκους 64,00μ. το οποίο αποτελεί τμήμα της εγκεκριμένης μελέτης με τίτλο ΄΄ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Δ.Κ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ΄΄, με προϋπολογισμό που ανέρχεται στο ποσό των 218.138 Ευρώ.
Ο κος Υφυπουργός επισήμανε την πρόθεσή του ώστε το σύνολο των προαναφερόμενων έργων να περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση χρηματοδοτικών μηχανισμών, που θα λάβει χώρα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details