Φορητό πλανητάριο στα Φάρσαλα

Φορητό πλανητάριο στα Φάρσαλα

 
Φορητό πλανητάριο στα Φάρσαλα
Φορητό ψηφιακό πλανητάριο, το ένα από τα δύο σε όλη την Ελλάδα έχει αποκτήσει και η επαρχία Φαρσάλων.
Μια ομάδα νέων ανθρώπων πρωτοπορεί ιδρύοντας Πλανητάριο, με το οποίο σε όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, θα γίνονται προβολές ταινιών στο εσωτερικό του με εκπαιδευτικό, παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.
 Οι επιστήμονες: Νικ. Γ. Κατσιαούνης, πτυχιούχος Ιστορικού Αρχαιολογικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εκδότης, Βασ. Γ. Κατσιαούνης, εκπαιδευτικός Α΄Βαθμιας Εκπαίδευσης, M.Sc Πανεπιστημίου Αιγαίου στον τομέα «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας, Ιουλία Νικ. Εγγλέζου ιδιοκτήτρια Κέντρου Διά Βίου Μάθησης 1- Πληροφορικής, καθώς επίσης και ένα think tank επιστημόνων, καινοτομούν, έτσι ώστε να προσφέρουν στους μαθητές, αλλά και ενήλικες, έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ουσιαστικό τρόπο διαπαιδαγώγησης και ψυχαγωγίας.
 Κύριοι ενδιαφερόμενοι είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και διάφοροι φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για ιδανική επιλογή καθώς δεν χρειάζεται μετακίνηση των θεατών, αφού το πλανητάριο στήνεται στον χώρο σας, και έτσι μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας μας.
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details