Τώρα: Υπό κατάληψη η Περιφερειακή Διεύθυνση Παιδείας στην Λαμία!


Τώρα: Υπό κατάληψη η Περιφερειακή Διεύθυνση Παιδείας στην Λαμία!



1
0










apo ton φμ1
Περίπου 100 μαθητές,γονείς και αυτοδιοικητικοί από το Νέο Μοναστήρι πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί αποκλεισμό της εισόδου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Παιδείας στην οδό Παπαποστόλου της Λαμίας.
Οι μαθητές όπως ανέφεραν είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι ο Περιφερειακός Διευθυντής ο κ.Δημητρίου να ανασκευάσει την εισηγησή του προς το Υπουργείο Παιδείας αναφορικά με τις ιδιαιτερότητες που ισχύουν στις λυκειακές τάξεις του Νέου Μοναστηρίου.
Λιγο πριν τις 8 εμφανίστηκε ο κ.Δημητρίου και άρχισε διάλογο με τους μαθητές και τους γονείς τους,εκ μέρους του Δήμου βρίσκεται στο χώρο της κινητοποίησης ο αντιδήμαρχος Νίκος Καλημέρης.
Η θέση του περιφερειακού είναι να εφαρμοστεί ότι ισχύει για όλες τις ανάλογες περιπτώσεις σε όλη την χώρα.
Βέβαια όπως τονίστηκε και στην προχτεσινή κινητοποίηση των μαθητών στο Υπουργείο Παιδείας υπάρχουν περιπτώσεις που διατηρούνται σε άλλες περιοχές της χώρας λυκειακές τάξεις με 2 και 3 μαθητές,άγνωστο πως και γιατί εξαιρέθηκαν!
Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί αστυνομία αλλά δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να γίνει και αυτό.
Ευθύνη της ηγεσίας της Αστυνομίας, των εισαγγελικών αρχών και των πολιτικών παραγόντων είναι να αποφευχθεί οποιαδήποτε κίνηση εκ μέρους της Αστυνομίας που θα πυροδοτήσει την κατάσταση.

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details