Ν.Καλημέρης: Θέλουν να κλείσουν τα περιφερειακά σχολεία (video)

Ν.Καλημέρης: Θέλουν να κλείσουν τα περιφερειακά σχολεία (video)

Διαμαρτυρία μαθητών 6 σχολείων της Στερεάς έξω από το Υπουργείο Παιδείας

Η γενική πολιτική είναι να κλείσουν τα περιφερειακά σχολεία. Αυτός είναι ο σκοπός τους και αν κάποιο γλυτώσει φέτος θα κλείσει του χρόνου“, δήλωσε στο δελτίο του Λαμία FM-1 ο Αντιδήμαρχος Δομοκού κος Νίκος Καλημέρης, ο οποίος βρέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας σήμερα το πρωί.
Στο Υπουργείο βρέθηκαν περισσότεροι από 300 μαθητές, έξι σχολείων της Στερεάς καθώς και αυτοδιοικητικοί Α’ και Β’ βαθμού, για το θέμα που έχει προκύψει με το κλείσιμο των τμημάτων κατεύθυνσης. Χρειάστηκαν ώρες διαπραγματεύσεων μπροστά στην κλειδωμένη είσοδο για να καταφέρουν να δουν τον Διευθυντή Σπουδών του Υπουργείου έξι γονείς και ένας μαθητής και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου εκπρόσωποι των Αυτοδιοικητικών.
“Μαζεύουν τα πάντα στον βωμό του χρήματος χωρίς να πειράξουν τους δικούς τους, τους ευνοούμενους του συστήματος σε υπουργεία, σε περιφερεικές διευθύνσεις. Αρνούνται στους μαθητές το δικαίωμα στη μόρφωση. Και από χθες προσπαθούν να μας διασπάσουν, διαρρέοντας πως κάποια σχολεία μένουν. Μόνο ο Δήμαρχος Δωρίδας πρόλαβε και μπήκε μέσα και τον κλείδωσαν από μέσα. Εμείς μένουμε απ’ έξω και συνομιλούμε με τον κλητήρα του Υπουργείου”, είπε μεταξύ άλλων ο κος Καλημέρης.
<
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details