Στό στόχαστρο οι Αδύναμοι..απο την κυβέρνηση!!

Η μέρα της μορμότας στην Φθιώτιδα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, αφού κάθε χρόνο τέτοιο καιρό προκύπτει θέμα με τα περιφερειακά σχολεία της χώρας.
Η κυβέρνηση ακολουθεί σχέδιο συρρίκνωσης των σχολικών μονάδων στην χώρα, και μάλιστα ανέντιμο!(για την στιγμή της ανακοίνωσης)
Πέρσι και πρόπερσι είχαμε το θέμα των εξεταστικών κέντρων , όπου την πρώτη χρονιά υπό μορφή δοκιμαστικού τεστ ανακοινώθηκαν τα κλεισίματα των κέντρων αλλά την επόμενη χρόνια ουσιαστικά εφαρμόστηκαν , με εξαίρεση την αντίδραση του < γραφικού> ή <τρελού> δημάρχου της Στυλίδας όπου με <ανορθόδοξες πρακτικές>.. κατάφερε να κρατήσει ανοικτή την Πελασγία και να δημιουργήσει ένα τοίχος για μελλοντική δοκιμή των αρπακτικών της κυβέρνησης
 Ο υπόλοιπος σχεδιασμός πέτυχε, τα εξεταστικά κέντρα έκλεισαν.
Φέτος, εντελώς ξαφνικά ,σήμερα στις 13:30 το μεσημέρι ανακοινώθηκαν τηλεφωνικά στους Δ/ντες των αδύνατων περιφερειακών σχολείων ( Ν Μοναστήριου, Υπάτης , Μοσχοχώριου) ή κατάργηση της θεωρητικής κατεύθυνσης και ζητήθηκε  απο  τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτές,  να πάνε σε άλλες σχολικές μονάδες την Δευτέρα. 
Είναι σίγουρο ότι η γραμμή τους είναι η ίδια, ότι κάνανε τα προηγούμενα χρόνια θα προσπαθήσουν και τώρα.
Ημέρες Ιστορικές βρήκαν να πάρουν αυτή την απόφαση, πλησιάζει την άλλη εβδομάδα η 28η Οκτωβρίου όπου κάποιοι θυσιάστηκαν για μια πατρίδα ελεύθερη με σχολεία ανοιχτά για όλους τους Έλληνες. 
Σήμερα η κυβέρνηση προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο !
Λέτε να το καταφέρει? 
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details