Ο παλιός χρόνος φεύγει και ελπίζω να πάρει μαζί του όλες τις ψεύτικες υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή. Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι σύμμαχος μιας μεγάλης επανάστασης για μια ζωή ανθρώπινη πάνω απ’ όλα.

Κλείνουν το σχολείο?


Αποφασισμένοι να βάλουν λουκέτο   στο σχολείο τους εμφανίζονται οι μαθητές του Λυκείου Νέου Μοναστηρίου έχοντας την συμπαράσταση και των μαθητών του Γυμνασίου.
Αιτία της αναστάτωσης η απόφαση που έφτασε στο Ν Μοναστήρι  το μεσημέρι της Παρασκευής και αναφέρεται στο άμεσο κλείσιμο  του τμήματος ανθρωπιστικών  σπουδών της Γ Λυκείου  και την υποχρέωση  των 2 μαθητών που το ακολουθούν  να μετακινηθούν άμεσα  στο σχολείο του Δομοκού. Είναι η τρίτη περίπτωση σε λίγες μόνο μέρες στη Φθιώτιδα,αφού ήδη στο Μοσχοχώρι εδώ και μία εβδομάδα οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη για να μην μετακινηθούν μέσα στη χρονιά , αλλά και στην Υπάτη ετοιμάζονται για κάτι ανάλογο.
Δεν αντέχουμε άλλη υποβάθμιση του Ν Μοναστηρίου . Να ισχύσει και για μας ό,τι ισχύει και σε άλλα σχολεία που με ελάχιστο αριθμό μαθητών λειτουργούν  κατ εξαίρεση τμήματα,λένε οι γονείς. 
Στο πλευρό των μαθητών και ο Εμπορικός Σύλλογος Ν Μοναστηρίου που σε δήλωση του προεδρείου του , καταδικάζει την ενέργεια του Υπουργείου και καλεί άμεσα να αρθεί η απόφαση .
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details