Κλείνουν το σχολείο?


Αποφασισμένοι να βάλουν λουκέτο   στο σχολείο τους εμφανίζονται οι μαθητές του Λυκείου Νέου Μοναστηρίου έχοντας την συμπαράσταση και των μαθητών του Γυμνασίου.
Αιτία της αναστάτωσης η απόφαση που έφτασε στο Ν Μοναστήρι  το μεσημέρι της Παρασκευής και αναφέρεται στο άμεσο κλείσιμο  του τμήματος ανθρωπιστικών  σπουδών της Γ Λυκείου  και την υποχρέωση  των 2 μαθητών που το ακολουθούν  να μετακινηθούν άμεσα  στο σχολείο του Δομοκού. Είναι η τρίτη περίπτωση σε λίγες μόνο μέρες στη Φθιώτιδα,αφού ήδη στο Μοσχοχώρι εδώ και μία εβδομάδα οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη για να μην μετακινηθούν μέσα στη χρονιά , αλλά και στην Υπάτη ετοιμάζονται για κάτι ανάλογο.
Δεν αντέχουμε άλλη υποβάθμιση του Ν Μοναστηρίου . Να ισχύσει και για μας ό,τι ισχύει και σε άλλα σχολεία που με ελάχιστο αριθμό μαθητών λειτουργούν  κατ εξαίρεση τμήματα,λένε οι γονείς. 
Στο πλευρό των μαθητών και ο Εμπορικός Σύλλογος Ν Μοναστηρίου που σε δήλωση του προεδρείου του , καταδικάζει την ενέργεια του Υπουργείου και καλεί άμεσα να αρθεί η απόφαση .
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details