πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Δομοκού, Δημήτρη Τζιαχρήστα, με την αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου με το Δήμο μας, Δήμου Tundzha,

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου  Δομοκού, Δημήτρη Τζιαχρήστα, με την αντιπροσωπεία  του αδελφοποιημένου με το Δήμο μας, Δήμου Tundzha, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου,  στο Διοικητήριο Δομοκού.
Την αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο της Tundzha, Georgi Georgiev,  υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτρης, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Καλημέρης Νικόλαος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Νιάνιος Χρήστος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κόγιας Γεώργιος και κ. Οικονόμου Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος της Τ.Κ Νέου Μοναστηρίου, κα Βουβαλούδη Αφένδρα. Ο Δήμαρχος Δομοκού αφού καλωσόρισε τα μέλη της, εξέφρασε  τη μεγάλη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή του ιδίου και των φορέων του Δήμου για τον ερχομό τους στο Δήμο Δομοκού.
Ο κ. Τζιαχρήστας τόνισε, μεταξύ άλλων, την ιδιαίτερη σημασία της ύπαρξης  στενών φιλικών σχέσεων μεταξύ των αδελφοποιημένων Δήμων και ευχαρίστησε το Δήμο Tundzha για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην αντιπροσωπεία του Δήμου Δομοκού κατά την επίσκεψή της στην Tundzha. Τέλος, αναφέρθηκε  στις πρωτοβουλίες που μπορούν να αναπτυχθούν και τις προοπτικές συνεργασίας φορέων των δύο Δήμων σε διαφόρους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Δήμαρχος της Tundzha  ευχαρίστησε με τη σειρά του το Δήμαρχο Δομοκού για τη ζεστή υποδοχή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις πολύ καλές σχέσεις Δομοκού- Tundzha. Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και εκτενής συζήτηση για θέματα που αφορούν από κοινού τους δύο Δήμους


Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details