«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», Μια καινούργια επιθεώρηση από την «ΠΡΟΒΑ» στη Λαμία!

Η Θεατρική Ομάδα της Πρόβας παρουσιάζει μια καινούργια επιθεώρηση στο Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας στις 9:00' το βράδυ το τριήμερο Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή (9-10-11/6)
«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», το έργο της Γιάννας Ανδρεοπούλου, γραμμένο ειδικά για τη Θεατρική Ομάδα της Πρόβας, παρουσιάζεται στις 9, 10 και 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας στις 9 μμ.
Αθήνα, Βουλή των Ελλήνων 2017. Αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής!
Το έργο διαδραματίζεται στην «πολύπαθη» Βουλή των Ελλήνων όπου οι κυρίες και οι κύριοι «Βουλευταί και Βουλευταί» συνεδριάζουν προκειμένου να ψηφίσουν ένα άκρως πρωτοποριακό νομοσχέδιο! Για πρώτη φορά κυβέρνηση θα θεσπίσει έναν νόμο με τον οποίο, μία φορά το χρόνο, η Βουλή θα καλεί τους πολίτες να εκφράσουν τις απόψεις τους ή τα παράπονά τους, ώστε οι βουλευτές να έρχονται σε απευθείας επαφή με τον λαό και να μπορούν να διορθώνουν τα «κακώς κείμενα», ούτως ώστε η Ελλάδα να γίνει «μια από τις πιο σύγχρονες, δίκαιες, οικονομικά ανεξάρτητες, με τη χαμηλότερη ανεργία, το τελειότερο εκπαιδευτικό σύστημα, τον υψηλότερο δείκτη ανάπτυξης χώρες, σε όλη την Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Ωκεανία, Αφρική… και όπου αλλού»!!!
Γίνεται λοιπόν η ψηφοφορία και το νομοσχέδιο ψηφίζεται ομόφωνα. Ο Πρόεδρος καλεί τους πολίτες που επιλέχθηκαν, σε τυχαία κλήρωση, να προσέλθουν στο βήμα. Μεσολαβούν διάφορα ευτράπελα και το έργο τελειώνει «ἐν χορδαῖς καὶ ὀργάνοις» με το αισιόδοξο μήνυμα… ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε!!!
Την παράσταση σκηνοθετεί η Ανθή Ανδρεοπούλου, η μόνιμη δασκάλα θεάτρου της ομάδας, τις χορογραφίες κάνει η Μαρία Παλιούρα, η δασκάλα χορού της ομάδας, τα σκηνικά είναι του Ζαν-Νοέλ Βεντέρ, φωτισμούς ο Αλέξης Τριανταφύλλου, ενορχήστρωση μουσικής ο Σπύρος Κολαΐτης -Studio S-Lab , Αθήνα- την ηχογράφηση των τραγουδιών έκανε ο Έκτορας Σώχος -Studio Locomotive Sound, Λαμία- την αφίσα και το πρόγραμμα  επιμελήθηκε η Λένα Μπέτση, CopyLand, Λαμία.
Παίζουν
Αθηνά Αναγνωστοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου , Φωτεινή Βασιλαγόρη , Βαγγέλης Βλαχοπάνος,  Μαριλένα Δράκου, Αλεξάνδρα Κακογιάννη, Αναστασία Κατσίμπα , Κατσιούλας Γιώργος ,  Αθανασία Κολοκύθα,  Χρήστος Κουτσάκης, Ελένη Κουτσολέλου, Μαστρακούλης Δημήτρης, Εύη Μελισσού, Ζωή Ντάλλα, Μαρια  Παλιούρα,  Αλέξανδρος Παπάς, Θώμη Πατάγια , Γιάννης Σαββίδης, Τσαπρούνη Ελένη, Δέσποινα Τόλια, Ηλέκτρα Τσίπρα, Μαρία Τσούρμα.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details