Δυσάρεστο νέο ο υποβιβασμός της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Μοναστήρι,

Δυσάρεστο νέο ο υποβιβασμός της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Μοναστήρι, δηλώνει ο  Αντιδήμαρχος Θεσσαλιώτιδας κ Καλημέρης Νικόλαος  , με ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει τα εξής :
«Ο υποβιβασμός του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Μοναστήρι αλλά και σε γειτονικά άλλα καταστήματα είναι ένα νέο πλήγμα για τον τόπο μας. Απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο κατάστημα που στο παρελθόν στήριξε την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, ακολουθεί πλέον την τύχη άλλων μικρών περιφερειακών καταστημάτων , αγνοώντας τους κατοίκους όλων των παρακείμενων κοινοτήτων που επί δεκαετίες το αγκάλιαζαν και του έδιναν δύναμη και ευρωστία. 
Φυσικά η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία ήταν έγκαιρα γνωστή  σέ  όλους , δεν είναι τωρινή αλλά λήφθηκε πριν ένα χρόνο όταν το κατάστημα υποβιβάστηκε και χαρακτηρίστηκε «κινητό συνεργείο». 
Έφυγε το Δημαρχείο, το αστυνομικό τμήμα , το κτηνιατρείο τώρα αναχωρούν σιγά σιγά και οι ιδιώτες απ’ τον τόπο μας. Δυστυχώς η εξυπηρέτηση του πολίτη της επαρχίας εξακολουθεί να μην είναι στα πλάνα του κράτους, το οποίο προσπαθεί να μας πείσει ότι καποδίστριας και καλλικράτης μας αναβάθμισαν.
Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα η δημοτική μας παράταξη θα εκφράσει θεσμικά και στο βαθμό που της αναλογεί την αντίθεσή της στην εξέλιξη αυτή.»
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details