Λαμία: Μεθυσμένος Τούρκος νταλικέρης έκανε βόλτες στην πόλη!

Δύο φορές τον εντόπισαν με τη νταλίκα μέσα στην πόλη άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ - Τη δεύτερη κάλεσαν την τροχαία η οποία του έκανε αλκοτέστ - Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο 

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στη Λαμία, το οποίο όμως έληξε χωρίς σοβαρά παρατράγουδα έγινε γνωστό πριν από λίγο. Σύμφωνα με ανάρτηση του lamiareport, αργά το βράδυ του Σαββάτου  αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είδαν μια τεράστια νταλίκα με τουρκικές πινακίδες να κάνει "βόλτες" στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας. Υπέθεσαν ότι για άλλη μια φορά, ένας ξένος οδηγός έχασε το δρόμο από την ελλιπή σήμανση που υπάρχει και βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα στο κέντρο της πόλης. 

Ο οδηγός δεν μιλούσε ούτε αγγλικά, το μόνο που ρωτούσε ήταν πως να πάει για Αθήνα. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν μεχρι τον κόμβο της Ξηριώτισσας και του έδειξαν πως να βγει στην εθνική για Αθήνα.

Περίπου μια ώρα αργότερα και ενώ οι αστυνομικοί περιπολούσαν στην περιοχή της Ροδίτσας - Μεγάλης Βρύσης, συνάντησαν και πάλι τον Τούρκο νταλικέρη να περιφέρεται στην οδό Στυλίδος, στο ύψος του ΟΑΕΔ. Αυτή τη φορά του υπέδειξαν να βγει στην άκρη και τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο.

Μόλις πλησίασαν τον Τούρκο οδηγό της νταλίκας οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι ήταν μεθυσμένος, αφού μύριζε αλκοόλ, και αμέσως κλήθηκε η τροχαία με το αλκοολόμετρο. Η μέτρηση έδειξε αυτό που όλοι υποψιαζόντουσαν και ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο για να ακολουθήσει στη συνέχεια η διαδικασία του αυτοφώρου. 

Πηγή:  lamiareport.gr
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details