ΑΝΕΛ και Τζιαχρήστας στο υπουργείο Τουρισμού

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γεώργιου Τζιάλα, του Δημάρχου Δομοκού, Δημήτρη Τζιαχρήστα και κλιμακίου των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/2) στο υπουργείο Τουρισμού.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αρχικά που απασχολούν τον Δήμο Δομοκού, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από την πολιτευτή και υπεύθυνη για θέματα τουρισμού, Χαρ. Δεληκούρα και του Συντονιστή ΑΝΕΛ Φθιώτιδας,  Ανδρέα Κολοκυθά, προτάσεις τουριστικής ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής.
Ο κ. Τζιάλας έδειξε να γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν το Δήμαρχο, ενώ επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προβληματισμό για τις υποβαθμισμένες ιαματικές πηγές του Αρχανίου, την υποβάθμιση του υδροθεραπευτηρίου των Καμμένων Βούρλων, για την εκπαιδευτική και τουριστική αξία του Αστεροσχολείου Υπάτης, καθώς και άλλων  θεμάτων που τοποθετήθηκαν από τα μέλη των ΑΝΕΛ στην Φθιώτιδα. Επίσης επιβεβαίωσε την βούληση του Υπουργείου Τουρισμού  για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αποτελούν τροχοπέδη στην τουριστική ανάπτυξη του νομού και την ετοιμότητα για περαιτέρω συνεργασία με όλους τους φορείς.

ΠΗΓΗ:http://efthia.gr/
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details