ΤΑ ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ SIAL στο ΠΑΡΙΣΙ



ΤΑ ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ SIAL στο ΠΑΡΙΣΙ
Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκέπτων προσέλκυσαν τα ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ μέσα απο την συλλογική προσπαθεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των επιμελητηρίων της περιφέρειας στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στο Παρίσι, την Sial.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ συμμετέχει με τις εταιρίες μέλη του σε διεθνείς Εκθέσεις αλλά είναι η πρώτη φορά κάτω απο την ομπρέλα της Περιφέρειας στηρίζοντας 14 επιχειρήσεις συνολικά που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο αντικείμενο, και οι 10 ήταν απο την Φθιώτιδα ,με την οικονομική και οχι μόνο βοήθεια του Επιμελητηρίου μας και της Περιφέρειας
Στην έκθεση δόθηκε η δυνατότητα και στις 14 επιχειρήσεις να προβάλουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με εμπόρους από όλο τον κόσμο.
Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής, Κώστα Αποστολόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Θέμη Χειμάρα και τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, Γιώργο Κελαϊδίτη.
Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για τα προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας και τις δυνατότητες συνεργασίας ελληνικών επιχειρήσεων με εμπόρους και επιχειρηματίες από άλλες χώρες.
Τέλος κοντά στις επιχειρήσεις της ΦΘιώτιδας βρέθηκε ο οικονομικός επόπτης Θανάσης Κυρίτσης. και εγώ και συνομιλήσαμε με τους συναδέλφους καταγράψαμε τις εντυπώσεις και ακούσαμε τις παρατηρήσεις τους για την επόμενη μεγάλη έκθεση στην Γερμανία αυτό τον καιρό
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details