Εκδήλωση για την οστεοπόρωση στο Δήμο Δομοκού

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με το Δήμο Δομοκού διοργανώσαν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 15 (Παρασκευή) και 16 (Σάββατο) Απριλίου 2016.   

Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν  η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.
 
Η εκδήλωση περιελάμβανε  δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα :

  • Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις έγιναν  στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Δομοκού την Παρασκευή 15/04/2016, ώρες 16:00 έως 20:00 και το Σάββατο 16/04/2016, ώρες 12:00 έως 17:00.

  • Ενημερωτική ομιλία και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας , στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Δομοκού το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 18:30.
Στήν εκδήλωση-ομιλία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δομοκού κ Δημήτριος Τζιαχρήστας , ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Καλημέρης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ Μίνα Κατσακιώρη , ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ Δημήτριος Τσόγκας , η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλαρέτη κ Γκούβα Μαίρη και πλήθος κόσμου.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details