ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Με μια χαρούμενη συναυλία ολοκληρώθηκε εορταστικά την Τετάρτη 25 Ιουνίου
2014, στις 20:30 στη σκηνή της αίθουσας Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ‘’ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ’’. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιήθηκε φέτος, σε συνεργασία με το ωδείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ και την ευγενική χορηγία του ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.
Κατά την διάρκεια της συναυλίας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη βράβευση των σπουδαστών μουσικής από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων του προγράμματος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών . Οι διακριθέντες σπουδαστές βραβεύτηκαν με τη χορηγία δωρεάν μουσικού οργάνου ή δωρεάν σπουδές, διάρκειας ενός ετους, στο ωδείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ.
Την πόλη μας και ιδιαίτερα την Φιλαρμονική Φαρσάλων εκπροσώπησαν ο νεαρός σπουδαστής τρομπέτας της Φιλαρμονικής Φαρσάλων Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος βραβεύτηκε με τη δωρεά μουσικού οργάνου (τρομπέτα),συνοδευόμενος από τους δασκάλους της Φιλαρμονικής Φαρσάλων κ. Παναγοπούλου Μαρία και κ. Σαμπάνη Μιχάλη, καθώς και η τάξη των κρουστών οι οποίοι βραβεύτηκαν με τη δωρεά μουσικού συνόλου κρουστών (ντραμς).
Τα βραβεία παρέλαβαν ο σπουδαστής Παναγιώτης Πελεκούδας και εκ μέρους του τμήματος των κρουστών, η δασκάλα κ. Παναγοπούλου Μαρία.
Το ευχάριστο γεγονός χαροποίησε ιδιαίτερα όλα τα μέλη και τους φίλους της Φιλαρμονικής Φαρσάλων, ευελπιστώντας και σε μελλοντικές διακρίσεις και άλλων σπουδαστών της Φιλαρμονικής, ώστε να ‘’θωρακιστεί’’ το μουσικό μέλλον της Φιλαρμονικής μας.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details