Ο Π.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΦΑΔΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ

Ο Π.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΦΑΔΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ

   
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Ο Π.Ο. Καρδίτσας σε συνεργασία με το Δήμο Σοφάδων διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου αντοχής, ο οποίος είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2014. Μετά την απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του περσινού αγώνα, ο ΠΟΚ και ο Δήμος Σοφάδων με την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου κου Παπαδόπουλου Χαράλαμπου θα προσφέρουν στην κοινωνία των Σοφάδων και όχι μόνο έναν ιδιαίτερο όμορφο και ανταγωνιστικό αγώνα.
Ο αγώνας δρόμου περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες : Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων –Νεανίδων – Παίδων - Κορασίδων – Παμπαίδων - Πανκορασίδων –Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα – Masters
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 22 Ιουνΐου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00μμ.
ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Κεντρική Πλατεία Σοφάδων
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Μίνι Μικρά - Μεγάλα: Σοφάδες – Πύργος Κιερίου – Σοφάδες 8,5χλμ
Παμπαίδες – Κορασίδες – Παγκορασίδες : Σοφάδες – Πύργος Κιερίου – Ματαράγκα - Κυψέλη – Σοφάδες (Χ2 φορές) 42χλμ
Γυναίκες - Νεάνιδες: Σοφάδες – Πύργος Κιερίου – Ματαράγκα - Κυψέλη – Σοφάδες (Χ4 φορές) 84χλμ
Παίδες: Σοφάδες – Πύργος Κιερίου – Ματαράγκα - Κυψέλη – Σοφάδες (Χ3 φορές) 63χλμ
Άνδρες – Νέοι - Έφηβοι – Masters : Σοφάδες – Άμπελος – Φίλια – Κέδρος - “Σιρκουί” Λουτρά Σμοκόβου, Ανάβρα, Σοφάδες 115χλμ
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:
10:00 Μίνι μικρά – Μίνι μεγάλα
10:30 Παμπαίδες- Κορασίδες – Πανκορασίδες
11:45 Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες
14:00 Άνδρες – Νέοι – Έφηβοι - Μάστερς

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Για τη κατηγορία Open, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών με απαραίτητη προϋπόθεση το κράνος. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν κλοπή, φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών, παρακαλούμε να αποστείλετε τις συμμετοχές σας στο e-mail του Π.Ο. Καρδίτσας : podilatikoskarditsas@yahoo.com ή μία ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της Γραμματείας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες Δρόμου.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή κάθε κατηγορίας απονέμεται ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα, στον 3ο νικητή κάθε κατηγορίας απονέμεται χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο νικητή κάθε κατηγορίας δίπλωμα.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details