Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός, δραπέτης των φυλακών Δομοκού

Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός, δραπέτης των φυλακών Δομοκού
Ο 32χρονος παραβίασε άδεια που του είχε χορηγηθεί από τις φυλακές, στις οποίες είναι έγκλειστος, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Συνελήφθη, χθες (01-06-2014) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, σε συνεργασία με την Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, ένας 32χρονος ημεδαπός, δραπέτης των φυλακών Δομοκού.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς παραβίασε τετραήμερη τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί, από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, το χρονικό διάστημα από 16-05-2014 έως 20-05-2014, στο οποίο είναι έγκλειστος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Η σύλληψη του είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιολόγησης – αξιοποίησης στοιχείων και επιτεύχθηκε μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη σε ορεινή και δύσβατη δασική περιοχή του Δομοκού.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details