Ο Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του «τρομοκράτη Χρηματιστή Τζορτζ Σόρος».

Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Σόρος διώκεται για απάτη, καθώς ενεπλάκη σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα, με σκοπό να επιτεθεί στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά.

Μέσα από τη χρήση των παραγώγων, που χρησιμοποιούν οι τράπεζες του Λουξεμβούργου, ο Σόρος παραβιάζει τους όρους της «Βασιλείας ΙΙ», που προέκυψε μετά από συμφωνία των κρατών της ΕΕ για τον τραπεζικό τομέα.

Πρόσφατα, ο Πούτιν αντιμετώπισε τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζα των ΗΠΑ Μπεν Μπερνάνκι, στον οποίο και διαμήνυσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα δείξει καμία ανοχή σε πρόσωπα, όπως ο Τζορτζ Σόρος και ο Μαρκ Ριτς, που μετέχουν σε απάτες με παράγωγα νομίσματα, που μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την παγκόσμια οικονομία.

Την υπόθεση, που αποτελεί μόνον μια πτυχή της δράσης των κερδοσκόπων, στην οποία εντάσσονται και τα παιχνίδια της Goldman Sachs με τη χώρα μας, ανέδειξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι δεν γεννιούνται και δεν ζούν για να πληρώνουν τα χρέη των κρατών τους.

Δεν είναι απ’ αυτό το υλικό φτιαγμένα τα όνειρά τους!

Καθόμαστε σούζα ενεοί και χάσκουμε μπροστά σε μεγέθη τύπου πινέζας, τύπου Σαμαρά, Βενιζέλου και Μέρκελ που αν πάρει φωτιά Η Ευρώπη, απλώς θα εξαερωθούν.

Για την ώρα εξαερώνουν τις ζωές μας!

Δεν είναι στη φύση των ανθρώπων η σκλαβιά!

Δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με έναν καπιταλισμό με απάνθρωπο πρόσωπο, αλλά με αδηφάγα φάουσα, μιά Μέδουσα που πετρώνει όποια ζωή κοιτάξει στα μάτια.

Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομικοί των 600 ευρώ πρέπει
να επιστρατεύουν πχ τους
εκπαιδευτικούς των 500 ευρώ
να δίνουν εξετάσεις οι νέοι
που θα δουλέψουν για 400 ευρώ
υπακούωντας εντολές αυτού
που παίρνει 8.000 ευρώ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Author Details