Εξιχνιάσθηκε η ληστεία στο Πουρνάρι Δομοκού

Εξιχνιάσθηκε η ληστεία στο Πουρνάρι Δομοκού

aytoastyΜέσα σε 20 ημέρες η ασφάλεια Λαμίας κατάφερε να βρει άκρη στην θρασύτατη ληστεία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Πουρνάρι Δομοκού. Σύμφωνα με την έρευνα πρόκειται για δύο Πακιστανούς υπηκόους 27 και 25 ετών, ενώ αναζητείται και ένα ακόμη άτομο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.
Το συμβάν είχε σημειωθεί στις 9 Οκτωβρίου λίγο πριν τις 10 το βράδυ όταν οι τρεις δράστες, φορώντας κουκούλες τύπου «full – face», ακινητοποίησαν τον 66χρονο την ώρα που μόλις είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο υπόστεγο του σπιτιού του και αφού του έδεσαν τα χέρια με σχοινί και του φίμωσαν το στόμα, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 130 περίπου ευρώ.
Στη συνέχεια οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και αφού ακινητοποίησαν και την 72χρονη σύζυγό του, της οποίας επίσης έδεσαν τα χέρια και φίμωσαν το στόμα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή βέρα και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στο σημείο είχε σπεύσει και το εγκληματολογικό και σε συνεργασία με την ασφάλεια έφτασαν στην άκρη του νήματος. Πλέον απομένει ο εντοπισμός και η σύλληψη των δύο Πακιστανών και η ταυτοποίηση και σύλληψη του τρίτου συνεργού τους.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details