συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του Κάστρου Λαμίας στις 30, 31 Αυγούστου & 1 Σεπτεμβρίου 2013



Κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το επικείμενο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του Κάστρου Λαμίας στις 30, 31 Αυγούστου & 1 Σεπτεμβρίου 2013 το οποίο θα έχει την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.
Μέσω του συνεδρίου θα προβληθεί και θα αναδειχθεί η τοπική παράδοση, η γαστρονομία και συνακόλουθα οι τοπικές επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα. Η Πανελλήνια διάστασή του θα αποτελέσει ισχυρό πόλο έλξης όχι μόνο των αγροτών αλλά και γενικότερα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε θέματα αγροτικού επιχειρείν.
Η πραγματοποίηση του συνεδρίου και η επιτυχία αυτού, θεωρούμε ότι είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δική σας υποστήριξη και συνδρομή με τους παρακάτω τρόπους:
Επιχειρήσεις οι οποίες μεταποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα μπορούν να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση του μπουφέ (δείπνο & γεύμα).
Επιχειρήσεις μπορούν να συνεισφέρουν με δείγματα προϊόντων (350 με 400) τα οποία θα τοποθετηθούν στην τσάντα που θα παραλάβουν οι σύνεδροι με τη λήξη του συνεδρίου.
Ζητούμε λοιπόν τη συνδρομή – χορηγία σας σε είδη που παράγει η επιχείρησή σας προκειμένου να προσφερθούν ως δώρο στους συνέδρους.
Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να είναι χορηγοί, θα διαφημιστούν με ενημερωτικά φυλλάδια των επιχειρήσεών τους καθώς και με διαφημιστικά banners στο χώρο του συνεδρίου.
Περισσότερες πληροφορίες & διευκρινήσεις για εκδήλωση ενδιαφέροντος έως 22 Αυγούστου:
Γιώργος Ζάρδας, τηλ. 2231022112
Χριστόφορος Παπαβασιλείου, τηλ. 2231022112, 6972927017

Ο Οικονομικός Επόπτης


Αθανάσιος Κυρίτσης

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details