ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο Δομοκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΕΓΜ 2013 και να δώσει ζωή και χρώμα στους δρόμους και στις πλατείες.
Με το ίδιο πάθος για τη μουσική και πολλές  μουσικές εκδηλώσεις επιστρέφει και φέτος στο Δομοκό, για 2η χρονιά, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής (ΕΓΜ), στις 19, 20 και 21 Ιουνίου.
 Με σλόγκαν «Κάνε τη Μουσική, γίνε η Γιορτή», ο αγαπημένος θεσμός του μουσικόφιλου κοινού, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα υποδεχτεί τους δεκάδες καλλιτέχνες, που θα συμμετάσχουν σε αυτό το μουσικό τριήμερο «πανηγύρι». Στόχος μας είναι να γεμίσει κάθε γωνιά με ήχους, χρώματα και εύθυμες νότες, δημιουργώντας μια μοναδική πολιτιστική «ένωση». Σκοπός μας είναι μέσα από τη μουσική να φέρουμε κοντά όλους τους ανθρώπους που έχουν ένα κοινό πάθος: τη μουσική.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μία εύθυμη νότα στην καθημερινότητά μας, να αλλάξουμε τους ρυθμούς μας, ενώ οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν καλύπτουν όλα τα γούστα.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσφέρει τη δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες, να δουν από κοντά -και πάντα δωρεάν- ένα πολύ μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο, επιλέγοντας μεταξύ δεκάδων εκπροσώπων όλων των ειδών μουσικής, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε πολλούς καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να ακουστούν σε ένα ευρύ κοινό.
Το τελικό Πρόγραμμα και όλα τα ονόματα των καλλιτεχνών θα οριστικοποιηθούν έως στις 14/06 και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.domokos.gr  & europeanmusicday.gr




ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ:2232350221 & 2232350200
Φαξ:2232350221
e-mail: info@domokos.gre.zisopoulou@domokos.gr
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details