Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση παροχής της εργασίας «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Δομοκού με αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη, ωρίμανση/υλοποίηση ενταγμένων έργων του Δήμου στο ΕΣΠΑ 2007-2013»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση παροχής της εργασίας «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Δομοκού με αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη, ωρίμανση/υλοποίηση ενταγμένων έργων του Δήμου στο ΕΣΠΑ 2007-2013»
Ο Δήμος Δομοκού ανακοινώνει ότι, στo πλαίσιo της ενταγμένης πράξης «ΤΕΧΝΙΚΗ  ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ» με κωδικό MIS 389399 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», προτίθεται να προχωρήσει στην ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Δομοκού με αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη, ωρίμανση/υλοποίηση των ενταγμένων έργων του Δήμου στο ΕΣΠΑ 2007-2013», προϋπολογισμού 19.680,00.
Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα και μπορούν σύμφωνα με το Νόμο να παρέχουν την υπηρεσία, να καταθέσουν εντός δέκα πέντε ημερών την προσφορά τους στα γραφεία του Δήμου, οδός Πλατεία Μουσών, αρ. 1 , στο γραφείο του πρωτοκόλλου, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Η σχετική πίστωση είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό του Δήμου Δομοκού και στον ΚΑ 70.6112.0001. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2232023381.
Η ανάθεση της υπηρεσίας θα γίνει με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, με απόφαση Δημάρχου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο Δήμαρχος Δομοκού



Σύρος  Στυλιανός
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

4 comments:

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

Η ΒΛΑΚΕΙΑ είναι αήττητη.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία

Ο βλάξ έχει ανάγκη να ανήκει κάπου. Η μεγαλύτερη επιτυχία ενός βλάκα είναι να κατορθώσει να ενταχθεί σε μια ομάδα όπου μέσα της θα νοιώθει πως κάτι είναι.
Ο έξυπνος δεν έχει ανάγκη να ανήκει κάπου. Είναι αυτάρκης και συνήθως τα καταφέρνει μόνος του χωρίς την ανάγκη στήριξης από κάποιο σύνολο
Αντίθετα ο βλαξ προκειμένου να νοιώσει πως είναι αποδεκτός εντάσσεται όσο το δυνατόν περισσότερο σε κάποια ομάδα όπου συνήθως λειτουργεί ως φανατικός ακριβώς επειδή η ομάδα αυτή καλύπτει την βλακεία του.
Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια

Κανένας βλάκας δεν ξέρει πως είναι βλάκας.

Σε κλινικό επίπεδο, η βλακεία είναι η χειρότερη ασθένεια, γιατί είναι αθεράπευτη.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η βλακεία είναι μια ανίατη ασθένεια.

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουμε μια πρόβλεψη για το όνομα
του ανάδοχου...μια και ο δήμαρχος δεν κόβει τις κακές συνήθειες.

Με 7 γράμματα

Α---ρης

Αν το πετύχουμε και αυτό πάμε για το μαντείο των δελφων

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουμε μια πρόβλεψη για το όνομα
του ανάδοχου...μια και ο δήμαρχος δεν κόβει τις κακές συνήθειες.

Με 7 γράμματα

Α---ρης

Αν το πετύχουμε και αυτό πάμε για το μαντείο των δελφων

Ανώνυμος είπε...

Ο Κολοκοτρώνης είχε πει :

«Πουτανα Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτέ»

Author Details