Ινστιτούτο της Τουρκίας του 21ου αιώνα": Ένα δεύτερο κουρδικό κράτος του ΡΚΚ στα πόδια μας!!!


Σχετικά άρθρα: Ποιος είναι πραγματικά στην κόψη του ξυραφιού, η Τουρκία, η Συρία ή και οι δυό; Το δεύτερο κουρδικό κράτος είναι γεγονός. Διαβάστε τί λέγαμε σε άρθρο μας την 1η Ιουλίου, στην Κυριακάτικη Δημοκρατία! Είμαστε ίσως από τους πρώτους διεθνώς που τολμήσαμε να μιλήσουμε για το δεύτερο κουρδικό κράτος, πριν ακόμα αυτό ιδρυθεί. Σήμερα, το αποδέχονται πλέον όλοι, όπως θα διαπιστώσουμε παρακάτω, κάτι που θα έχει τεράστιες συνέπειες για τη φυσιογνωμία της Τουρκίας που γνωρίζαμε μέχρι τώρα αλλά και για τις ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή. Το Ινστιτούτο της Τουρκίας του 21ου αιώνα, που ειδικεύεται σε έρευνες και μελέτες εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής, συνέταξε μια έκθεση για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα στο Δυτικό Κουρδιστάν ήγουν στην περιοχή της ΒΑ Συρίας, που έχει αυτονομηθεί από τον Ιούλιο του 2012! Η έκθεση, που έχει τίτλο: "Χαστουκίζοντας τον Τούρκο Στρατιώτη στα Σύνορα", που συντάχθηκε από έναν Τούρκο ακαδημαϊκό, ο οποίος θέλησε να κρατηθεί κρυφό το όνομά του, για λόγους προσωπικής του ασφάλειας, αναφέρεται στα τεκταινόμενα στην περιοχή Αφρίν, που βρίσκεται μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από την πόλη Κίλις και άλλα τόσα από την Αλεξανδρέττα και τις ακτές της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

βρισκόμαστε κοντά σε μια στρατιωτική επέμβαση στην Συρία θα επιβεβαιωθεί εντός διετίας.
ΟΙ χώρες κυρίως Συρία –Ιράν θα είναι στο επίκεντρο παγκοσμίου ενδιαφέροντος εμπόλεμης κατάστασης απο το 2013 και προς τα μέσα του 2014
Δυστυχώς οι Αμερικανοί έχουν προετοιμάσει το έδαφος και για τα δυο. Από τα μέσα του 2013 και
μετά θα είναι έτοιμοι να επέμβουν ,πρώτα στην Συρία και μετά στο Ιράν


Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

7 Ιουνίου 2012 - 3:06 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Συρία: δούρειος ίππος για ΙΡΑΝ

Επικίνδυνες μελλοντικές πολεμικές ζώνες 2013 -2014 Συρία (νομιζω ότι είναι ο Δούρειος ίππος για το Ιράν) --ΙΡΑΝ- κλπ ….αλλά ας ελπίσουμε οτι δεν θα μας αγγίξουν.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΤΗΣ

1 Ιουλίου 2012 - 12:48 π.μ.

Author Details