Ταυτοποίησαν τους δυο από τους τρεις ληστές, που χτύπησαν το ίδιο βράδυ, στην Αρκίτσα και σε πρατήριο στο 16ο χλμ Λαμίας Δομοκού

Ταυτοποίησαν τους δυο από τους τρεις ληστές, που χτύπησαν το ίδιο βράδυ, στην Αρκίτσα και σε πρατήριο στο 16ο χλμ Λαμίας Δομοκού
- Είναι πολύ πιθανό οι ίδιοι να έκαναν την ληστεία μετά φόνου και στο Νέο Μοναστήρι
- Στα Γιάννενα βρέθηκε το μπλε Subaru των κακοποιών, που αναζητούνται μαζί με τον τρίτο συνεργό τους
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν το διπλό "χτύπημα", που είχαμε στη Φθιώτιδα το βράδυ της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου, Οι 3 δράστες αρχικά λήστεψαν ζευγάρι στο σπίτι τους στην Αρκίτσα και στη συνέχεια λήστεψαν το πρατήριο στο 16ο χλμ Λαμίας-Δομοκού (Διαβάστε τη σχετική είδηση).

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών πρόκειται για δυο 27χρονους Αλβανούς, που διέμεναν στη περιοχή της Λαμίας, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίσθηκαν και από τα θύματα τους, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να ταυτοποιήσουν και τον τρίτο της αδίστακτης συμμορίας.

To μπλε Subaru Forester, που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί και στις δυο ληστείες, εντοπίστηκε στα Γιάννενα και αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι δράστες προσπάθησαν να περάσουν στην Αλβανία. Το αυτοκίνητο το είχαν πάρει από θύμα τους στην περιοχή της Κορινθίας που είχαν ληστέψει, πριν έρθουν στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι 2 Αλβανοί ανήκουν στην εγκληματική ομάδα, που είχε συσταθεί και έκανε μεγάλο αριθμό ληστειών, σε Κεντρική Ελλάδα και Πελοπόννησο. Την συμμορία αποτελούσαν περίπου επτά άτομα και δρούσαν κατά περίπτωση σε μικρότερες ομάδες, αφού κάποια από τα μέλη διέμεναν στην Φθιώτιδα και άλλα σε Αχαία και Κορινθία.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν τον Σεπτέμβριο να συλλάβουν στο Κιάτο 3 Αλβανούς μέλη της σπείρας, που είχαν κάνει σωρεία ληστειών σε Κορινθία, Αχαία και Φθιώτιδα. Μάλιστα σε μία ληστεία στον Πύργο Κορινθίας είχαν σκοτώσει έναν ηλικιωμένο (Διαβάστε την σχετική ανάρτηση)

Τέσσερα από τα μέλη της συμμορίας όμως, κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης. Είναι αυτοί που είχαν εγκαταλείψει ένα κλεμμένο αυτοκίνητο στην είσοδο της Λαμίας στη μέση του δρόμου και διέφυγαν τρέχοντας προς Ροδίτσα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τα μέλη της συμμορίας "λούφαξαν" για κάποιο χρονικό διάστημα και τώρα ξαναβγήκαν στην "πιάτσα". Πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρούς και βαριά οπλισμένους κακοποιούς, οι οποίοι δεν αποκλείεται να είναι και αυτοί που εκτέλεσαν τον 45χρονο πρατηριούχο στο Νέο Μοναστήρι.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε πολλές περιοχές και προς πολλαπλές κατευθύνσεις, αφού κανείς ακόμα δεν ξέρει μέχρι που φθάνουν τα πλοκάμια της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των μελών της.
LAMIA REPORTER
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details