Ισοπαλία τα Βρυσιά!

Με πολλά παράπονα από την διαιτησία του Βασιλού και ιδιαιτέρως του επόπτη Μακρή, επέστρεψαν στα Φάρσαλα οι Βρυσιώτες έχοντας στις αποσκευές τους μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας αντί των τριών βαθμών της νίκης.
Οι Φαρσαλινοί διαμαρτύρονται διακαώς ότι στο 80΄ δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου και στο 93΄ ακυρώθηκε γκολ του Ράιου ως οφσάιντ. Η ομάδα του Παν. Κορδαλή ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες ιδίως, με τον Ανδρεόπουλο, ενώ δέχθηκε το γκολ, στο 90΄
Το φιλμ του Αγώνα
22΄Σουτ του Ανδρεόπουλου, η μπάλα περνά σύριζα άουτ
30΄0-1 με γκολ σε σουτ του Παπαδόπουλου και αφού η μπάλα βρήκε πόδι αντιπάλου αλλάζοντας πορεία προς τα δίχτυα.
33΄ο Ανδρεόπουλος αποφεύγει δύο αμυντικούς πλασάρει τον τερματοφύλακα, όμως πριν την γραμμή, προλαβαίνει και διώχνει την μπάλα αμυνόμενος των γηπεδόυχων.
70΄Πάλι ο Ανδρεόπουλος γίνεται κάτοχος της μπάλας (από τον Λούκουτο) σουτάρει για να πέσει στην γωνία ο τερματοφύλακας και να αποκρούσει σε κόρνερ.
75΄ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου και έπειτα από αναταραχή στην μεγάλη περιοχή των Λαρισαίων η μπάλα στρώνεται στον Ανδρεόπουλο που κοντά σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα, η μπάλα επανέρχεται και πάλι στον ίδιο παίκτη, όμως το σουτ αλλοιώνεται από επέμβαση του αμυντικού.
80΄Ανατροπή του Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή, διαιτητής και επόπτης δεν είδαν την φάση έχοντας στραμμένη την προσοχή τους στον Χάρη Στεφανή που ζητούσε να επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο.
91΄Γίνεται το 1-1
93΄Φάουλ του Ανδρεόπουλου, αποκρούει ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Ράιος σκοράρει που όμως ακυρώνεται ως οφσάιντ
Το Σάββατο αντί για Κυριακή θα γίνει ο αγώνας του Απόλλωνα με την Μελία στα Βρυσιά, αγώνας που όλοι επιθυμούν να κερδηθεί μιας και ο αντίπαλος θεωρείται ισχυρή ομάδα με στόχο την άνοδο.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ
Χουλιάρας – Καρβούνης – Στεφανής Χαρ – Βαίτσης Δημ – Μπερσιάνης Γιωργ. – Μπερσιάνης Χρ. – Λούκουτος – Ανδρεόπουλος– Γιαχνής (75΄Βασιλόπουλος Κ). Παπαδόπουλος Απ. Ράιος.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details