Πραγματοποιήθηκε η Σύσκεψη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?v=V1isIoF_j4o

 
Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων για το θέμα των κοινόχρηστων εκτάσεων στο Ν Μοναστήρι.
 Η σύσκεψη κράτησε πάνω απο 4 ώρες και ανέδειξε το πρόβλημα όσο ποτέ άλλοτε.
 
Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε ότι τα κτήματα περιήλθαν στο Δημόσιο απο το 1955-56 με τον αναδασμό και ότι όλες οι δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν μετά απο παλιούς και νέους κληρούχους ήταν μάταιες. Επίσης για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε ότι τα σχολικά κτήματα αλλά και άλλα ,περιέρχονται μέσα σε αυτά που βγαίνουν στην δημοπρασία.
 Υπήρξε ουσιώδες διάλογος και από την πλευρά των αρμοδίων υπηρεσιών καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για την οριστική επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν απο το 1950., πάντα στα πλαίσια του νέου Νόμου.
 Πριν από την σύσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε μια μίνι συνάντηση φορέων του Ν Μοναστηρίου όπου και καθορίστηκε η γραμμή που θα ακολουθήσει το Ν Μοναστήρι.
Εν αναμονή λοιπόν των τελικών αποφάσεων!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Στη δευτερη φωτογραφια στα αριστερα οπως βλεπουμε ειναι ο κυριος δημαρχος.για καποιους που λενε πως δεν συμετεχει πουθενα!!!Στην πρωτη φωτογραφια ειναι και ο αντιδημαρχος. και κατω κατω δεν υπηρχε κανενα σχολιο.γιατι αραγε;;τι να γραψετε ;οτι απουσιαζουν,οτι ειναι κλεισμενοι στα γραφεια τους,οτι ειναι εκτος νομου;;ΤΙ;;;

kalimerisnikos είπε...

και στην κάτω σειρά βρισκόταν ο κ Γκούβας (αντιδήμαρχος και αυτός) !!! Και επίσης ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ-ΙΤΟΥΔΗΣ-ΓΚΑΝΙΔΗΣ-ΤΕΡΖΙΔΗΣ-ΒΟΥΒΑΛΟΥΔΗΣ -ΚΑΙΔΑΝΤΖΗΣ-ΝΑΤΟΥΔΗΣ-ΖΗΛΙΔΗΣ κλπ
ΘΥΜΙΖΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ!

Author Details