προερνα 2012

Πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες Εκδηλώσεις στην Προέρνα υπο΄την αιγίδα του Δήμου και της ΙΔ Εφορείας Αρχαιοτήτων Λαμίας και με χρήματα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος. Στήν εκδήλωση της πρώτης ημέρας παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ Νικόλαος Μπέτσιος αλλά και  ο περιφερειακός Σύμβουλος κ Γιάννης Κατσίκας.
  Η προσέλευση του κόσμου και της δυο ημέρες ήταν ικανοποιητικοί και ο κόσμος ευχαριστήθηκε και τις δύο παραστάσεις αλλά περισσότερο απόλαυσε τον αρχαιολογικό χώρο και την πανσέληνο.
 Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Όμιλος Φίλων Αρχαιοτήτων για πρώτη φορά συντονισμένα καθάρισε απο σκουπίδια όλο το κάστρο της προηγούμενες ημέρες, και διέμεινε το νέο φυλλάδιο της Πρόερνας..
 
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

10 comments:

Ανώνυμος είπε...

moy fainetai pos kapioi ton piran ton ipnako toys xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

h kokkini kareklitsa poli trenti!!!! o kosmos koimatai ???????? giati????????? ti egine???????? poli oraia ekdilosi??????????? o kosmos pou einai??????

kala auti thn afisa den mporite na thn allaxete exo thn entiposi oti einai epi tziachrista an thimame kala !!!!! oute mia afisa den exete xrono na ftiaxete xeroume logo polon kathikonton ............................

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα χα καποιοι κοιμουνται οπου σταθουν κι οπου βρεθουν.τους ξερουμε αλλωστε. δεν χρειαζεται να μας το δειχνεται και σε φωτογραφια

Ανώνυμος είπε...

http://www.neomonastiri.net/2010/12/blog-post_4570.html.
κοιτάξτε το σχόλιο που έχει γραφτεί!!!
τα ίδια ψιλοαγγλικά!!!
ποιός έγραφε σχόλια το 2010;;;
και ποιός θα έγραφε κακίες για κάποιον που δεν είχε αναλάβει ακόμα στο κάτω κάτω;;;;;
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα παραπάνω...γιατί οι καρέκλες δεν σου αρέσουν!!!!!
εμ....εσένα δεν σου αρέσει και το τοιχείο της προέρνας;;;
Δήμαρχε γκρέμισε το!!!!
ή ήθελες άλλη οπτική γώνια της φωτογραφίας στην αφίσα;;;
να καταλάβουμε και μεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραιες και οι δυο εκδηλωσεις.μπραβο σε οσους ειχαν την οργανωση.υπεροχο περιβαλλον.και η πανσεληνος ηταν απολαυστικη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ
ΙΣΩΣ ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ
ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΥΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ .

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!....

ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΣΑΛΑ είπε...

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΡΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .
ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !..

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους διοργανωτες και κριμα σ' αυτους που πηγαν για να βρουν κατι ασχημο για να γραψουν την επομενη μερα.δεν απολαυσαν κατι τοσο υπεροχο απο την "κακια" τους!!!!εγω το χαρικα και το απολαυσα και μακαρι να γινουν ξανα παρομοιες εκδηλωσεις!!!

Author Details