Νύχτα τρόμου στην Φιλιαδώνα Δομοκού

Mαρτύρησε στα χέρια αδίστακτων ληστών ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φιλιαδώνας Δομοκού σήμερα το ξημέρωμα.
Είχε αφήσει ανοιχτό μόνο το παράθυρο της κρεββατοκάμαράς του, για λίγη δροσιά και ξύπνησε στις 5 το πρωί και είδε τους δράστες πάνω από το κεφάλι του. Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η γυναίκα και τα δύο ανήλικα εγγόνια του.
Τέσσερεις άγνωστοι, όπως περιέγραψε στον FM-1 o κος Νίκος Γεωργούσης, έχοντας παραποιήσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους σκαρφάλωσαν στον δεύτερο όροφο του σπιτιού του και από το ανασφάλιστο παράθυρο της κρεββατοκάμαρας , οι τρεις μπήκαν στο σπίτι και ο τέταρτος φύλαγε τσίλιες στην βεράντα.
Τον αιφνιδίασαν, τον απείλησαν, τον χτύπησαν και τον έδεσαν , ρίχνοντας πάνω του και ένα σεντόνι για να μην τους βλέπει. Όταν στο δωμάτιο μπήκε η γυναίκα του η οποία κοιμόταν με τα δύο ανήλικα εγγόνια της σε διπλανό δωμάτιο, για να δει τί είχε συμβεί , αφού άκουσε τις φωνές του συζύγου της, οι ληστές έπεσαν πάνω της και άρχισαν τις απειλές. Κρατούσαν μια κοντόκανη καραμπίνα και ένα μαχαίρι.
Η γυναίκα τους εξήγησε πως μπορούσαν να πάρουν τα λιγοστά χρήματα που είχαν στο συρτάρι τους και να φύγουν χωρίς άλλες φασαρίες.Δεν φαίνεται να τους έπεισε πάντως αφού οι ίδιοι αν και βιάζονταν να φύγουν πριν ξημερώσει, πρόλαβαν να ψάξουν τα συρτάρια από τα ντουλάπια τριών υπνοδωματίων και ό,τι βρήκαν σε μια βιβλιοθήκη του σαλονιού, πήραν 800 ευρώ από το σπίτι, βιβλιάρια καταθέσεων, κινητά τηλέφωνα και δύο υπολογιστές. Πήραν τέλος και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του κου Γεωργούση και εξαφανίστηκαν.
Η αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα , όταν ειδοποιήθηκε, το υπόλοιπο χρονικό διάστημα όμως, οι κάτοικοι της Φιλιαδώνας , όπως και όλης της περιφέρειας του νομού δεν βλέπουν συχνά περιπολικό στα μέρη τους.
Ακούστε πως περιγράφει την περιπέτειά του ο κος Γεωργούσης στις δηλώσεις του στον FM-1:
http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5730:νύχτα-τρόμου-στην-φιλιαδώνα-δομοκού&Itemid=50
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details