Ξεραίνεται το Γήπεδο του Ν Μοναστηρίου αλλά και όλα τα δέντρα γύρω από αυτό!Ξεραίνεται το Γήπεδο του Ν Μοναστηρίου αλλά και όλα τα δέντρα γύρω από αυτό!

Μεγάλη είναι η ζημιά που έχει υποστεί ο  αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Ν Μοναστηρίου, και μέρα με την μέρα δείχνει να μεγαλώνει, αλλά και να προεκτείνεται και στο βοηθητικό Γήπεδο αλλά και στα γύρω νεοφυτεμένα δέντρα! Όλα δείχνουν ότι το Γήπεδο και οι γύρω χώροι δεν συντηρούνται σωστά και  δεν αρδεύονται όπως πρέπει!
 Παρά της παρακλήσεις κάποιον ανθρώπων που έχουν ματώσει για το Γήπεδο αυτό η Δημοτική αρχή στέκει αμέτοχη αν και η ίδια πριν από λίγο καιρό έδωσε την συντήρηση του Γηπέδου  σε ιδιώτη έναντι αμοιβής που αγγίζει τα 12000,00 ευρώ ετησίως.
Χωρίς χρήματα τα προηγούμενα χρόνια και με προσωπική εργασία του Δήμου Μαμαλούδη το Γήπεδο ήταν ένα στολίδι και καταπράσινο, σήμερα με 12000 ευρώ ξεραίνεται !
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΝΙΚΟ ΑΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ????

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι ο ιδιωτης που τα τρωει κανονικα? δεν τον ελεγχει κανεις?ή μηπως ειναι φιλος των αιρετων και τα τρωνε μαζι? προεδρος στο τοπικο συμβουλιο δεν υπαρχει? τι κανει κοιμαται τον υπνο του δικαιου? γι αυτο παμε κατα διαολου

Author Details