Πολιτιστικό Καλοκαίρι Σμόκοβο 2012

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Σμόκοβο 2012

11 Ιουλίου 2012

Διοργανώνονται και φέτος οι ετήσιες εκδηλώσεις που έχουν γίνει θεσμός των τελευταίων ετών στο όμορφο, δροσερό και φιλόξενο Σμόκοβο.
Για μια ακόμη φορά το χωριό μας θα αποτελέσει το σταυροδρόμι του πολιτισμού, του αθλητισμού και της παράδοσης.
Το νεοσύστατο Δ.Σ του Χορευτικού και Μορφωτικού Ομίλου Σμοκόβου έχει την ευθύνη των εκδηλώσεων σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Λουτροπηγής, την ΑΕ Μενελαϊδος, τον Σύλλογο Τρίτης Ηλικίας Σμοκόβου, την επιχείρηση «Λουτρά Σμοκόβου ΑΕ ΟΤΑ», το Σύλλογο Απανταχού Σμοκοβιτών, καθώς και το νεοσύστατο Σύλλογο Σμοκοβιτών Καρδίτσας.
Οι παραπάνω φορείς αποτελούν την οργανωτική επιτροπή του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού Σμόκοβο 2012» και απαρτίζεται από τους Προέδρους των Συλλόγων και φορέων Γιάννη Καραντάνα, Βασίλειο Μαρκαντώνη, Γεώργιο Κέντρο, Ανδρέα Καρπενησιώτη, Γιάννη Κατσαρό, Ανδρέα Μαρκαντώνη και Θωμά Βαλομάνδρα.
Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και περιλαμβάνουν:
  1. Βραδιά νεολαίας
  2. Παράσταση Καραγκιόζη
  3. Δρώμενα και παραδοσιακοί χοροί από την Τρίτη Ηλικία
  4. Λαϊκο- δημοτική βραδιά με την ορχήστρα του Γιώργου Κατσάρη
  5. Παραδοσιακοί χοροί
  6. Θεατρική Παράσταση
Παράλληλα, και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, εκτός των καθιερωμένων αγώνων δρόμου, φέτος θα διεξαχθεί περίπατος (ο γύρος του Αϊ-Λιά) , ενώ σε συνεργασία με τη ΑΛΑΜΑΠ (αγωνιστική λέσχη αυτοκινήτου) θα διοργανωθούν αγώνες αυτοκινήτου, jet ski και ποδηλάτου.
Οι διοργανωτές κόντρα στη δύσκολη εποχή που ζούμε, θα προσπαθήσουν και φέτος να αποδείξουν ότι με τη συμπαράσταση όλων μας, τη συλλογικότητα τον εθελοντισμό και τη συμμετοχή στα κοινά δρώμενα –που έχουν πάντα οι Σμοκοβίτες- όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
Η επίτιμη οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων θα απαρτίζεται από τους Ιερομόναχο Αρχιμανδρίτη Αντύπα Σκανδαλάκη, Μπάμπη Παπαδόπουλο Δήμαρχο Σοφάδων, Χρήστο Μαρκαντώνη Αντιστράτηγο Πεζικού ε.α., Γιώργο Κομπογιάννη Αντιστράτηγο ΕΛΑΣ ε.α, Ανδρέα Μαρκαντώνη Υποστράτηγο Π.Υ. ε.α. και Θωμά Βαλομάνδρα Αστυνομικό Διευθυντή ε.α.
Οι εκδηλώσεις, εκτός της δεδομένης στήριξης όλων των Σμοκοβιτών, έχουν την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας καθώς και την καθολική συμπαράσταση του Δήμου Σοφάδων.
Κλείνοντας, απευθύνω πρόσκληση σε όλους σας για τη συμμετοχή και την παρουσία σας στις παραπάνω εκδηλώσεις.

Για την Οργανωτική Επιτροπή Εκδηλώσεων
Καραντάνας Γιάννης
Πρόεδρος Χορευτικού και Μορφωτικού Ομίλου Σμοκόβου
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Hi there! I simply wish to give a huge thumbs up for the nice data you have got right
here on this post. I will probably be coming again to your
blog for extra soon.

Also visit my web blog - lowes coupons 20 off 2012

Author Details