4ος στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα ο Αντώνιος Γιαντσίδης!

Τήν 4η θέση κατέλαβε ο Μοναστηριώτης Αντώνης Γιαντσίδης στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα που έγινε πρίν λίγες ημέρες στην Αθήνα. Ο Αντώνης αγωνίστηκε στην δισκοβολία όπου τα τελευταία χρόνια διαπρέπει, ενώ σε λίγες ημέρες αγωνίζεται σε αγώνες του ΣΕΓΑΣ στις Σέρρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε χωρίς καμμία χορηγία, χωρίς καμμία βοήθεια! Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός οργανισμός Δομοκού θα πρέπει να σκύψει πάνω σε αυτό το θέμμα αλλά και να το δεί πιο σφαιρικά αφού εκτός απο το ποδόσφαιρο υπάρχουν και πολλά ατομικά αθλήματα όπου νέοι του Δήμου διαπρέπουν! Εμείς ως σελίδα ευχόμαστε το καλύτερο στον Αντώνη!!!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

11 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ !....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο Κ.Κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
(ΔΗΜΟΥΔΗΣ) ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ
ΚΑΤΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑ Κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ !....

Ανώνυμος είπε...

για τους ξυπνιους ανωνυμους:
1) που παει σχολειο ο Αντωνης? ΦΑΡΣΑΛΑ
2) που εχει εδρα ο συλλογος του αντωνη? ΦΑΡΣΑΛΑ
3)ποια πολη δοξαζει ο Αντωνης? τα ΦΑΡΣΑΛΑ
4) που ειναι δημοτης ο Αντωνης?????

καταλαβες τωρα ανωνυμε δασκαλε σαρδαναπαλε?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΣΩΣΤΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ. ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΔΟΞΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΚΥΡΙΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΜΟΚΟΥ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ?ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010 Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ,ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥΔΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΠΡΩΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος ο κ Γιαντσίδης πηγαίνει στο τεχνικό Λύκειο Φαρσάλων (Ακομα το Ν Μοναστήρι δεν δημιούργησε τεχνικό) , μεθαύριο θα σπουδάζει παράδειγμα στην Θεσσαλονίκη!
Τι πάει να πεί αυτό ότι ο Αντωνάκης είναι Μοναστηριώτης απο πατέρα και Φρσαλινός απο μητέρα του τέστην και οι δύο Δήμοι θα έπρεπε να σκύψουν (και οχι μόνο σε αυτήν την περ΄΄ιπτωση ) και να τον βοηθήσουν ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΗΘΙΚΆ ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ! Τα υπόλοιπα τα θεωρώ παπαριές απο ανθρώπους που ζηλεύουν ένα παιδί που διαφημίζει τον τόπο του!
Ο Κύριος Δημούδης θέλω να ελπίζω ότι θα ευαισθητοποιθεί και θα δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες για να βρίσκουν όλα τα παιδιά συμπαραστάτη τον Δήμο μας! ΝΚΚ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕπιμορφωΤικός πέραν απο να κάνει κουρμπάνι και να ρίχνει βαρελότα όταν κερδίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!
Η δεν φτάνουν τα φράγκα τοΥς απο το τελευταίο πανυγήρι!
!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ Γ.Ε. ΦΘΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΠΕ ΑΣ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ.Η ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΧΟΛΙΟ! ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

TO BRABEIO EINAI H ΑΦΟΡΜΗ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΨΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ!! ΠΕΤΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ? ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΜΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ «ΠΙΑΝΙΣΤΑ»!!

Author Details