http://exerevnitis.files.wordpress.com/2012/03/tertse.jpg?w=300
(ο Γ Αυφαντής κατάγεται απο την Ανω Αγόριανη)Kαταγγελία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο αντιστράτηγος εα και συγγραφέας Γεώργιος Αϋφαντής με την οποία ζητεί να ανασταλεί η λειτουργία των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διότι παραραβίασαν το Σύνταγμα και τους ποινικούς νόμους .
Η καταγγελία του στηρίζεται σε αμετάκλητη απόφαση γερμανικού δικαστηρίου που καταδίκασε τον Χριστοφοράκο για δωροδοκία των δύο αυτών κομμάτων ,στην υπόθεση Siemens .Σημειωτέον ότι ο Χριστοφοράκος δεν είναι μόνο ενεργούμενο γερμανικών συμφερόντων αλλά και τουρκογαμπρός , συνεπώς το ποιοί πολιτικοί έχουν πάρει μίζες δεν το ξέρουν μόνο οι Γερμανοί αλλά και οι Τούρκοι.
Ο Γ.Αϋφαντής λέει το εξής απλό .Εχουμε δύο κόμματα τα οποία όχι μόνο αποδεδειγμένα δωροδοκήθηκαν από ξένη χώρα με χρήματα που κλάπηκαν από τον ελληνικό λαό αλλά ,λόγω της εξάρτησής τους από τα αφεντικά τους και τους μιζαδόρους ,υπέγραψαν στην συνέχεια ένα σωρό άκυρους νόμους και συμβάσεις με τις οποίες ξεπουλούν τα πάντα και υποδουλώνουν τους Ελληνες. Και μάλιστα θα κατέβουν στις εκλογές ζητώντας να ξανακυβερνήσουν ώστε να μας ξανασώσουν τόσο αυτοί όσο και τα δεκανίκια τους , παρόντα (ΛΑΟΣ) και μελλοντικά (Κουβέλης) . Σε ανάλογη περίπτωση ,στην Ιταλία ,απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων που είχαν δωροδοκηθεί . Εδώ;;
Υπό τις παρούσες συνθήκες η υπόθεση απαιτεί δικαστές όχι λιγότερους του Τερτσέτη και του Πολυζωίδη. Ο στρατηγός πιστεύει ότι υπάρχουν .
Ανάλογες κινήσεις με μηνύσεις για εσχάτη προδοσία επίσης ετοιμάζονται . Ουδείς πιστεύει ότι θα είναι εύκολο . Κατά την συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το χαράτσι της ΔΕΗ ,ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ.Πικραμμένος είπε ότι το Δικαστήριο δεν μπορεί να ασκεί δημοσιονομική πολιτική . Αλλά όμως ,πρόσθεσε, το Δικαστήριο θα κάνει ασφαλώς το καθήκον του . Το πώς ακριβώς ,φαίνεται στην απόφαση που διέρευσε. Υπάρχει εκεί μια άχαρη στάση, όταν αναγκάζεσαι να πατάς σε δύο βάρκες .
Εν τέλει ,η δυσκολία έγκειται στο ότι η δικαιοσύνη πράγματι δεν είναι φτιαγμένη για να υποκαθιστά την πολιτική. Κάτω από την βασική Αρχή της Διακρίσεως των Εξουσιών στις σύγχρονες Δημοκρατίες , τα δικαστήρια επεμβαίνουν και διορθώνουν τα κακώς κείμενα .Αυτό προϋποθέτει ότι το σύστημα λειτουργεί και η δικαιοσύνη αναλαμβάνει τις “διορθώσεις” . Σήμερα όμως έχουμε φτάσει στο σημείο να μην λειτουργεί τίποτα ,οπότε σε αυτή τη περίπτωση ,πράγματι , η δικαστική εξουσία δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις άλλες δύο ,δηλαδή την εκτελεστική (Κράτος) και την νομοθετική (Βουλή) .Πολύ περισσότερο όταν η Αρχή της διακρίσεως των εξουσιών έχει στην πράξη καταργηθεί.
Εχοντας όμως φτάσει ,όχι στο παρά πέντε αλλά στο και πέντε της συνταγματικής εκτροπής που συνιστά απροκάλυπτο πολιτικό πραξικόπημα , εναπόκειται στους δικαστικούς λειτουργούς να αναλάβουν το δύσκολο έργο της αποκατάστασης των πολιτειακών και δημοκρατικών πραγμάτων στην σωστή τους διάσταση ,σε ότι τουλάχιστον αφορά τα καθήκοντά τους ,πριν ο λαός αναγκαστεί να εφαρμόσει το άρθρο 120 του Συντάγματος οπότε και οι εξελίξεις θα είναι κάτι παραπάνω από δυσάρεστες . Η κλεψύδρα είναι ήδη ανάποδα.
(* Αναστάσιος Πολυζωίδης και Γεώργιος Τερτσέτης ,οι δικαστές που αρνήθηκαν να καταδικάσουν σε θάνατο τον Κολοκοτρώνη με αποτέλεσμα να φυλακιστούν και να κακοποιηθούν από την τότε βαυαρική Αντιβασιλεία .’Οπου ο τότε επικεφαλής του Νομισματοκοπείου ήταν κάποιος Χριστόφορος Ράϊχενμπαχ
Η καταγγελία του Γ.Αϋφαντή και η δικαστική απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου εδώ:
http://www.scribd.com/AveliaThemis/d/86561602-KAT%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%91-%CE%93%CE%95%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%9F%CE%A5-%CE%91%CE%A5%CE%A6%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%97-%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%91%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%9F-%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%9D%CE%94-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%91


http://exerevnitis.wordpress.com/tag/%ce%b3-%ce%b1%cf%8b%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%82/