Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ!

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ!

Εδω και 5.000 χρονια χρησιμοποιουνται τα εντομα στην παραδοσιακη θεραπευτικη. Σημερα αποτελουν μια πηγη ερευνας για καινουργια φαρμακα.
θεραπευτικα αρθροποδα:
Α. Cordyceps Cordiceps ειναι οι καμπιες της πεταλουδας Hepialide του ειδους Thitarodes, που εχουν μολυνθει απο απο τον μυκητα Cordyceps sinensis. Αυτο ολο σε συνολο, καμπια και μυκητας λεγεται Cordyceps. Το μαζευουν απο το εδαφος στα υψιπεδα των Ιμαλαΐων. Το Cordyceps χρησιμοποιηται στην Κινα εδω και 1.400 χρονια σαν αντιγηραντικο. Πριν απο την χρηση του το αλεθουν μεχρι να γινει σκονη. Η καθημερινη δοση ειναι 3 με 15 γρμ διαλυμενη σε ποτο ή προστιθεμενο στην τροφη. Ειναι δυναμοτικο για πνευμονες, νεφρα και το ανοσοποιητικο συστημα, σιγουρα για μεγαλους ανθρωπους οι ανθρωπους με εξασθενημενο ανοσοποιητικο. Σε πολλες επιστημονικες δημοσιευσεις παρουσιαζεται σαν αντιοξειδωτικο, αντιιοικο, αγγειοδιασταλτικο καθως και οτι κατεβαζει το επιπεδο του ζακχαρου στο αιμα καθως παρουσιαζει ανοσοποιητικη δραση ουτως ή αλλως. Το Cordyceps εγινε διεθνως γνωστο, οταν δυο Κινεζοι αθλητες, κατεριψαν τρια παγκοσμια ρεκορ, κανοντας χρηση αυτου του προΐοντος.
Αυτη την στιγμη μια καλλιεργισιμη μορφη του προΐοντος εμπορευματοποιηται απο διαφορες φαρμακευτικες εταιρειες, και αυτο εχει σαν αποτελεσμα την ζητηση φυσικου προΐοντος, με τιμες που πολλες φορες κυμαινονται και μεχρι 25.000 ευρω το κιλο!


Read more: http://kykeon.ning.com/forum/topics/2937592:Topic:104143#ixzz1lKKo4FlZhttp://kykeon.ning.com/forum/topics/2937592:Topic:104143
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details