Έγκλημα της ΔΕΣΕ ?του κράτους? ή των συγκροτημάτων?

Έγκλημα της ΔΕΣΕ ?του κράτους? ή των συγκροτημάτων?




Εξακολουθούν καθημερινά να εκτρέπονται αυτοκίνητα στο 37ο χλμ στις στροφές Δομοκού όπου πάνω από 200 οχήματα των τελευταίο καιρό έχουν εκτραπεί και έχουν δημιουργήσει ζημίες χιλιάδων ευρώ ευτυχώς ως χθες χωρίς θύματα. Πριν τρείς ημέρες είχαμε τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό και σήμερα… και άλλη εκτροπή!

Στην Λαμία φυσικά όλοι κοιμούνται ήσυχοι..αλλά ως πότε !!!!
Δείτε την ανάδειξη του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού από τον πρόεδρο του ΔΣ κ Νικόλαο Καλημέρη


Δείτε και το βίντεο απο το star lamias!


έτσι περιγράφει το ατύχημα το star:
αυτοκίνητό του όταν έφτασε στις στροφές του Δρούγου μετά τον Δομοκό και καρφώθηκε στον κινητήρα νταλίκας που ανέβαινε από το αντίθετο ρεύμα.








Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος μετά και την πρωινή βροχόπτωση δημιούργησε συνθήκες παγοδρομίου σε αρκετά σημεία της παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας Λάρισας.



Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού που επέβαινε στο βανάκι χρειάσθηκε η επέμβαση των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ. Λεπτά πριν την σύγκρουση διερχόμενο ΙΧ με δύο επιβαίνοντες είχε βγει εκτός οδοστρώματος. Σοκαρισμένος ο οδηγός που προσπαθούσε να συνεφέρει την ηλικιωμένη κυρία που είχε μαζί του συνοδηγό είδε την σύγκρουση των δύο οχημάτων σε απόσταση αναπνοής από το σημείο στο οποίο είχε βρεθεί η μαύρη Mercedes που οδηγούσε.



ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο κυρίες, όπισθεν της νταλίκας δεν πρόλαβε να φρενάρει και προσέκρουσε στο μεγάλο όχημα, με αποτέλεσμα την καταστροφή του καπό.




.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details