Καταψήφιση του τεχνικού προγράμματος από Τζιαχρήστα –Καλημέρη –Ιτούδη.

Καταψήφιση του τεχνικού προγράμματος από Τζιαχρήστα –Καλημέρη –Ιτούδη.




Πραγματοποιήθηκε χθες το 20Ο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δομοκό στην αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων. Τα περισσότερα θέματα πέρασαν ομόφωνα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, εκτός του 13ου που αφορούσε το τεχνικό πρόγραμμα όπου Τζιαχρήστας-Καλημέρης και Ιτούδης διαφοροποιήθηκε καταψηφίζοντας ένα τεχνικό πρόγραμμα που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί αφού χρήματα δεν υπάρχουν , αλλά και διάθεση για ταξινόμηση και ιεράρχηση δεν υπήρχε από την πλειοψηφούσα ομάδα.

Επίσης το 17ο και το 18ο(5000 πίστωση για εκδηλώσεις Χριστουγέννων και επιχορήγηση των ποδοσφαιρικών σωματείων) η ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν την αναβολή των θεμάτων αφού δεν υπήρχαν εισηγήσεις , τελικά μετά από ένταση που επικράτησε μεταξύ του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κ Τζιαχρήστα και της προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου η πρόταση πέρασε κατά πλειοψηφία. Ο κ Τζιαχρήστας μιλώντας στο ΔΣ ζήτησε εξηγήσεις από την πρόεδρο για την πλημμελή ενασχόληση της με τα θέματα του ΔΣ για να επικρατήσει ένταση και τελικά να ζητήσει για πολλοστή φορά συγνώμη η πρόεδρος για την μη ύπαρξη των εισηγήσεων.

Ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο κ Σύρο ότι υπάρχουν δέντρα Πλατάνια- Καρυδιές και αγριοδαμασκηνιές στο Δομοκό και όσοι ιδιώτες και πρόεδροι θέλουν μπορούν να ζητούν και να παίρνουν.

Επίσης από αύριο και ως τις 20 Ιανουαρίου όσοι επιθυμούν να δηλώσουν εσφαλμένες φορολογήσιμες εκτάσεις θα μπορούν να το κάνουν στο Δήμο Δομοκού.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details