΄Ενοπλη ληστεια σημειωθηκε στην Αγροτική Τράπεζα του Νέου Μοναστηρίου Δομοκού με λεια περίπου 60.000 ευρώ.

ΑΠΟ ΤΟΝ fm1
΄Ενοπλη ληστεια σημειωθηκε στην Αγροτική Τράπεζα του Νέου Μοναστηρίου Δομοκού με λεια περίπου 60.000 ευρώ.


Οι πρωτες πληροφοριες αναφέρουν οτι λιγο μετα το κλεισιμο της τράπεζας για τους πελάτες εμφανιστηκαν εξω απ οαυτήν δυο άτομα,νεαρής ηλικίας με καλυμενα τα προσωπά τους ,πιθανίον με γυναικεια καλσόν.

Ζητησαν απο τους υπαλλήλους να ανοιξουν την πόρτα και οταν εκεινοι αρνήθηκαν οι δυο ενοπλοι πυροβολωντας ο ένας στον αέρα και ο άλλος χτυπώντας με μια βαρειά έσπασε την κεντρική τζαμαρια της Τράπεζας,μπηκαν μεσα και με απειλη ενος Καλάσνικοφ απο τον ένα και ενος πιστολιου απο τον άλλο ζητησαν τα χρηματα του ταμειου.

Κατα μια εκδοχη στο ταμειο υπήρχαν περίπου 40.000 ευρώ ομως οι ληστές δεν εμειναν ικανοποιημενοι απο το ποσό και ζητησαν απο τους υπαλληλους να τους παραδώσουν και τα χρήματα που υπήρχαν στο μηχανημα αυτοματης αναληψης (ΑΤΜ).Οι ιδιεςπληροφοριες αναφερουν οτι εκει πρέπει να υπήρχαν γυρω στις 20.000 ευρώ.

Οι δυο κακοποιοί αφου πηραν και τα χρήματα του ΑΤΜ απομακρυνθηκαν με ενα μαυρο αυτοκινητο μάρκας AUDI που ηταν παρακρισμενο στην εισοδο της τράπεζας.

Συγκεχυμενες ειναι οι πληροφοριες αν μεσα υπήρχε και τριτος συνεργος των ληστων ή όχι.

Το αυτοκινητο πήγε προς την πλευρά της Καρδίτσας αλλα παρά τις εως τωρα ερευνες περιπολικών απο το Δομοκό και την Καρδίτσα δεν εχει ακομη εντοπισθεί.

http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1180:%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9&Itemid=50
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details