Πρωτοποριακή δουλειά από νέες του Δομοκού!


Πρωτοποριακή δουλειά από νέες του Δομοκού!

Μια πρωτοποριακή δουλειά ήρθαν να αναδείξουν δύο νέες της Περιοχής μας. Η Αναστασία Βαϊοπούλου και η Έφη Παναγιώτου με πιλότο την αγάπη προς τα μικρά παιδιά διάλεξαν ένα επάγγελμα δημιουργικότητας και χαράς.

Σκοπός είναι να φέρουν σε επαφή με την τέχνη τα παιδιά από 3 έως 12 ετών , με ένα τρόπο που θα τους δίνει χαρά και απόλαυση και θα τους επιτρέπει να νιώσουν την αίσθηση της ομάδας , της δημιουργίας και της γνώσης.

Στόχος αυτού του ταξιδιού είναι να μεταλαμπαδεύσει στο παιδί αξίες , όπως την ευγενή άμμιλα , τον σεβασμό και την αγάπη για τους συνανθρώπους τους , την υπευθυνότητα και την δημιουργικότητα.

Οι παιδικές εκδηλώσεις δημιουργικής έκφρασης και απασχόλησης θα πραγματοποιούνται σε υπαίθριους χώρους παιδικά πάρτι, βαπτίσεις και φυσικά όπου επιθυμούν οι συμμετέχοντες.

Τα τηλέφωνα για δηλώσεις συμμετοχής είναι : 6980066667 και 6974159441
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

εξαιρετική ιδέα! Ένα μεγάλο μπράβο στις κοπέλες που θα δώσουν με αυτό τους το εγχείρημα μια νότα χαράς στα παιδιά της επαρχίας μας. Ήταν κάτι που πραγματικά το είχε ανάγκη ο τόπος μας.

Ανώνυμος είπε...

mprabo sta koritsia!
ante na mporoyme ki emeis oi mamades epitelous na prosferoume sta paidia mas kati diaforetiko kai poly poly dhmiourgiko.

Ανώνυμος είπε...

sta genethlia eixa tin tixi na sas exoume!!!!!!!!! kai perasame poli omorfa!!!!!!!!! me tis drastiriotites pou prosferate sta paidia mas.....euxomai olo to kalokairi na einai toso dimiourgiko kai o ximonas antistixa.. filia

nina vasilopoulou!!!!!!!!

Author Details