πρωταθλήτρια η ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ στο μπάσκετ!

Το κύπελλο του Πρωταθλητή της Γ΄ Κατηγορίας της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας (ΕΣΚΑΣΕ) κατέκτησε σήμερα η ομάδα μπάσκετ της Μούτας Δομοκού, κερδίζοντας τον «Γυμναστικό Συλλόγο Κύμης» με σκορ 53-37!


Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό Γυμναστήριο της Θήβας καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, στην β΄ φάση διεξάγεται μονός αγώνας μεταξύ των πρώτων κάθε ομίλου για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Κατηγορίας σε ουδέτερο γήπεδο.

(ο Μοναστηριώτης Γεωργούσης Νίκος που αγωνίστηκε με την ΜΟΥΤΑ)Το πολύ ενδιαφέρον και δυνατό ματς και παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας του Δομοκού που ακολούθησαν τους «Ανθρώπους της Ομίχλης» και στον τελευταίο φετινό τους αγώνα!

Ακολούθησαν οι απονομές και οι βραβεύσεις από τοπικούς και αθλητικούς παράγοντες της Ομοσπονδίας.

Ανάμεσα στους φιλάθλους παρακολούθησε τον αγώνα και ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ και Βουλευτής Φθιώτιδας.

Το κλείσιμο της φετινής φανταστικής πορείας για την ομάδα της Μούτας είχε σαν επιστέγασμα την κατάκτηση του στόχου, καθώς το κύπελλο ήρθε για πρώτη φορά στο Δομοκό!

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Μούτας Δομοκού, παίκτες, προπονητή και παράγοντες!

Ευχόμαστε να έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για τη… «Μuta jazz»!!!

ΟΘΡΥΣ-ΝΕΤ
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details