το τραπεζικο σύστημα!!

Ένα καταπληκτικό τριαντάλεπτο καρτούν, που μας δείχνει, με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο, την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα. Δείτε οπωσδήποτε το τέλος της ταινίας (στο δεύτερο μέρος), όπου τίμησαν δεόντως εμάς τους Έλληνες, αν και με έναν αρκετά αμερικάνικο τρόπο. Συγκλονιστικό… αποθηκεύστε το και δείτε το με την ησυχία σας, γιατί διαρκεί δύο δεκαπεντάλεπτα. Ενώ ξεκινάει με τις γνωστές Τραπεζικές μεθοδεύσεις, καταλήγει σε άγνωστες αποκαλύψεις που, αφενός τρομάζουν, από την άλλη πλευρά, όμως ξεγυμνώνουν τους παγκόσμιους καμουφλαρισμένους νταβατζήδες που δανείζουν τους πάντες υποθηκεύοντας το δικαίωμα των κρατών να επιβάλλουν… φόρους! Το «ID» έχει αποκαλύψει επανειλημμένα, ότι η Federal Reserve Bank που διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να τυπώνει δολάρια, δεν είναι η Κρατική Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, αλλά μια… ιδιωτική Τράπεζα με Μετόχους όλες τις ζάπλουτες οικογένειες του κόσμου, μαζί με ορισμένες μεγαλοτράπεζες όλων των φυλών, όλων των θρησκειών!




Γράψαμε επίσης, ότι οι Αμερικάνοι Βουλευτές ξεκίνησαν έναν νέο αγώνα να ανακτήσει το Κράτος μέρος της Εξουσίας της FED για να σταματήσει λίγο την αχόρταγη πολιτική της και υπέβαλλαν και ένα σχετικό νομοσχέδιο, για να ακολουθήσει αμέσως μετά ένα άλλο ακριβώς αντίθετο, υποκινούμενο από εξαγορασμένους Βουλευτές της FED! Θα θυμάστε επίσης ότι γράψαμε ότι 4 Αμερικανοί πρόεδροι δήλωσαν δημόσια ότι κανένας Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι σε θέση να τα βάλει με τη FED… αυτό που δεν γράψαμε,όμως γιατί δεν το γνωρίζαμε, ήταν ότι ένας πρόεδρος τόλμησε και υπέγραψε το νομοσχέδιο 11110, που έδινε το δικαίωμα στο υπουργείο οικονομικών των ΗΠΑ να τυπώνει και αυτό… δολάρια και εντός έξι μηνών δολοφονήθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι στο Dallas του Texas! Ήταν ο John Kennedy. Η πρώτη υπογραφή που έβαλε ο αντικαταστάτης του πρόεδρος Lyndon Johnson ήταν ένα νέο νομοσχέδιο που καταρτούσε το προηγούμενο του J. Kennedy, No 1110 που έδινε το δικαίωμα στην Αμερικανική Κυβέρνηση να… τυπώνει και αυτή…δολάρια. Προσέξετε, δεν αφαιρούσε το δικαίωμα της Fed να τα τυπώνει, απλά προσπάθησε να καταργήσει το μονοπώλιό της! Προσέξτε επίσης την καταστροφική μανία του Ανθρώπου όταν αισθανθεί ότι απειλούνται τα συμφέροντά του. Οι μέτοχοι της Fed, δεν δίστασαν να ξεριζώσουν και να διαλύσουν ένα εκατομμύριο ιρακινές οικογένειες και να αφήσουν εκατοντάδες Ανθρώπους χωρίς τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ορφανά, χήρες, μόνον και μόνον για να τιμωρήσουν τον αρχηγό τους γιατί τόλμησε και απείλησε την παγκόσμια κυριαρχία του δολαρίου τους!



Το ενθαρρυντικό συμπέρασμα είναι ότι η Ελευθερία του Λόγου κατόρθωσε και αποκάλυψε την Πρωτοφανή αυτή Παγκόσμια Απάτη όλων των Εποχών, γεγονός που επεσήμανε την κατάρρευση του Αμερικανικού Τραπεζικού Συστήματος και αφύπνισε τους Βουλευτές να κάνουν κάτι. Η αρχή του τέλους για αυτό το φοβερό παιγνίδι ξεκίνησε, ας είναι καλά η Γερμανία η οποία λειτούργησε ως αντίβαρο στην Αμερικάνικη Κυριαρχία και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει την ισχύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ, απέναντι στην Αγγλοσαξωνική και Ισραηλινή συμμαχία που δεν το βάζουν κάτω τόσο εύκολα… Τα επόμενα δύο-τρία χρόνια θα είναι καθοριστικά για τον κόσμο μας, δεδομένου ότι οι αναταραχές των Αραβικών Κρατών κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι.



Υπενθυμίζουμε ότι οι Αγγλοσάξωνες και οι Ισραηλινοί είναι τρομερά οργανωμένοι, έχουν τυποποιήσει απόλυτα τη Λειτουργία του Κράτους και ασχολούνται αποκλειστικά με τη Στρατηγική Διακυβέρνηση της Κυριαρχίας τους. Βλέπουν και προετοιμάζονται για πολλά χρόνια μπροστά, ώστε τα βήματά τους να πατάνε πάντα σε στέρεο έδαφος και να μη βρίσκονται απέναντι σε… εκπλήξεις! Όποιο αποκαλυπτικό σχήμα εμφανιστεί στον ορίζοντα το εξαφανίζουν πριν μεγαλώσει και γιγαντωθεί!



Η Ελλάδα μάλλον έχει μπλέξει μεταξύ των δύο συμμάχων της, ΗΠΑ και ΕΕ και ένας Θεός γνωρίζει που θα καταλήξουμε. Αν στεκόμασταν λίγο στα πόδια μας, πιθανόν να είχαμε άποψη για το Μέλλον μας. Δυστυχώς, οι Πολιτικοί μας ουδέποτε Κυβέρνησαν την Ελλάδα στο βαθμό που είχαν την υποχρέωση να το κάνουν. Λειτουργούσαν, μεροδούλι μεροφάι για το δικό τους Πολιτικό και Οικονομικό Συμφέρον! Ποτέ δεν ήταν προετοιμασμένοι για τίποτα και ποτέ δεν ασχολήθηκαν για την Ελλάδα στο βαθμό που ασχολήθηκαν για το… Κόμμα τους!



α’ μέρος:


 
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details