Χαιρετισμός του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Α.Ρ εκ μέρους του νέου Δ.Σ. προς όλους τους Συλλόγους-μέλη της Π.Ο.Σ.Α.Ρ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 18 546 22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Mail: gemerist@otenet.gr , marinaromili@gmail.comapellis1@yahho.gr

Χαιρετισμός του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Α.Ρ εκ μέρους του νέου Δ.Σ. προς όλους τους Συλλόγους-μέλη της Π.Ο.Σ.Α.Ρ

Αγαπητοί φίλοι-μέλη των Συλλόγων της Π.Ο.Σ.Α.Ρ., το νέο Δ.Σ σας στέλνει τους θερμούς χαιρετισμούς του, με την ευχή να συνεχίσετε το έργο της διατήρησης και της συνέχειας των παραδόσεων της Ανατολικής Ρωμυλίας με την ίδια πάντα θέρμη.

Η συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες της 12ης Φλεβάρη ήταν πολύ σημαντική και αποδείχτηκε ότι όλοι σας στηρίζετε την Π.Ο.Σ.Α.Ρ. στο σημαντικό έργο που επιτελεί από την ίδρυσή της.

Οι αρχαιρεσίες ανέδειξαν το νέο Δ.Σ. το οποίο απαρτίζεται από τους:1. Πρόεδρος: ΜΕΡΙΣΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2. Α` Αντιπρόεδρος: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3. Β` Αντιπρόεδρος: ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4. Γεν.Γραμματέας: ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

5. Ταμίας: ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

6. Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: ΠΡΑΝΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

7. Ειδικός Γραμματέας: ΚΑΤΣΑΡΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

8. Μέλος: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

9. Μέλος: ΛΙΤΟΥΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

10. Μέλος: ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΟΣ

11. Μέλος: ΧΑΜΟΥΡΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΆ ΜΕΛΗ:

1. ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2. ΜΗΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4. ΜΑΜΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5. ΣΙΑΝΝΙΔΟΥ ΠΑΓΩΝΑΘεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντική η σταθερή και συστηματική επικοινωνία της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. με τα μέλη της, προκειμένου να στηρίξουμε το σημαντικό έργο στο οποίο όλοι είμαστε ταγμένοι.

Επιπλέον, επιθυμούμε να κάνουμε αισθητή αλλά και ουσιαστική την παρουσία μας στις περιοχές και στους χώρους όπου εσείς δραστηριοποιείστε.

Προς τούτο, θα παρακαλούσαμε να μας αποστείλετε είτε ταχυδρομικά είτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις που αναγράφονται παραπάνω, τα εξής:

1) Κατάλογο με προγραμματισμένες εκδηλώσεις οποιουδήποτε χαρακτήρα (πολιτιστικές, κοινωνικές, καλλιτεχνικές, επιστημονικού περιεχομένου κ.λ.π.). Αλλά και σε κάθε περίπτωση νέας δραστηριότητας, θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώνετε έγκαιρα.

2) Κατάλογο με ονόματα επιστημόνων που διακρίνονται στην περιοχή σας και επιδεικνύουν αγάπη και ενδιαφέρον για το Ανατολικορωμυλιώτικο στοιχείο, προκειμένου να πλαισιώσουν το 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. που ήδη προγραμματίζεται και θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη διετία.

3) Κατάλογο με ονόματα επιφανών προσωπικοτήτων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας και στηρίζουν τους Συλλόγους σας(τοπικοί άρχοντες, βουλευτές, επιχειρηματίες, πρόσωπα από τον αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο).

4) Κατάλογο με ονόματα Συλλεκτών και καλλιτεχνών(μουσικών, ζωγράφων, ποιητών, συγγραφέων κ.λ.π.) που ασχολούνται με τη λαϊκή παράδοση της Αν.Ρωμυλίας, με τη βοήθεια των οποίων κατά περίσταση θα αναδεικνύεται η πολυδιάστατη ομορφιά της.

5) Προγραμματισμένες εκδρομές ή επισκέψεις που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για μας (εκδρομές στη Βόρεια Θράκη- Αν . Ρωμυλία και αλλού, στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα, συμμετοχές σε φεστιβάλ και παραστάσεις εντός και εκτός Ελλάδος κ.λ.π)

Υστερόγραφο

Επιπρόσθετα, θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώνετε για τις αλλαγές των Δ.Σ. προκειμένου να διατηρούμε την επικοινωνία μαζί σας.Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι μέσα στα σχέδια της Π.Ο.Σ.Α.Ρ., είναι οι τακτικές Συνεδριάσεις της να πραγματοποιούνται σε διαφορετικές κάθε φορά περιοχές δράσης των κατά τόπους Συλλόγων.Τέλος, σας ευχόμαστε να έχετε πάντα τη δύναμη και το πάθος να αναδεικνύετε και να διαδίδετε την αγάπη για την πολιτιστική μας κληρονομιά, έτσι ώστε να μη λησμονηθεί στο μέλλον.

Σ` αυτή την προσπάθειά σας η Π.Ο.Σ.Α.Ρ. θα είναι κοντά σας με κάθε δυνατό τρόπο.Εκ μέρους του Δ.Σ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΕΡΙΣΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details