ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ COMPUTER CENTER

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


COMPUTER CENTER



To Computer Center για ακόμη μια χρονιά βγαίνει από την πόλη με πολιτιστικές δράσεις που αφορούν προσβάσεις σε πολιτιστικά δρώμενα. Σε συνεργασία με το φροντιστήριο Αγγλικών της Αμαλίας Κωνσταντίνου στην Βαμβακού Φαρσάλων στις 04/12/2010 οργάνωσαν και πραγματοποίησαν εκδρομή με πολιτιστικό περιεχόμενο στην Λάρισα για την παρακολούθηση κινηματογραφικής ταινίας. Η ικανοποίηση των μαθητών και το καινοτόμο της δράσης αποτέλεσε την αφορμή να γνωρίσουμε τo Computer Center και τις δράσεις του στους ολοκληρωμένους κύκλους εκπαίδευσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.



Π.Τ.: Κυρία Εγγλέζου και κυρία Παναγιωτοπούλου ποιος ο στόχος αυτής της εκδρομής;



Κα Ι.Εγγλέζου: Για να μην λέμε μεγάλα λόγια, η πρόσβαση στον κινηματογράφο είναι δύσκολη για τους μαθητές αφού απέχουν 40-60 χλμ. από τις κατοικίες τους. Η τέχνη του κινηματογράφου είναι πολιτιστική διασκέδαση και δίνει πολλά ερεθίσματα προβληματισμού.



Π.Τ.: Από ποιες περιοχές ήταν οι μαθητές σας;



Κα Κ. Παναγιωτοπούλου: από τα Φάρσαλα και τα χωριά της επαρχία μας, από το Νέο Μοναστήρι και την Εκκάρα.



Π.Τ.: Τι ακριβώς περιέχει η εκπαίδευση σας στους ολοκληρωμένους κύκλους εκπαίδευσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τι πιστοποιήσεις αποκτώνται;



Κα Ι.Εγγλέζου: Εκπαιδεύουμε και πιστοποιούμε ενήλικες για τις πιστοποιήσεις που χρειάζονται σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ . Εκπαιδεύουμε και πιστοποιούμε τους μικρούς μαθητές με ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών και απώτερο στόχο την απόκτηση του Master της Microsoft , ένα δυνατό πτυχίο για το βιογραφικό τους σημείωμα με διεθνή αναγνώριση.















Π.Τ.: Η επαγγελματική σας προσφορά στην εκπαίδευση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην κοινωνία μας, έχει να επιδείξει κάτι πέρα από τα μαθητικά τμήματα;



Κα Κ. Παναγιωτοπούλου: Στα 10 χρόνια λειτουργιάς του Computer Center η πρόσφορα μας στην κοινωνία ήταν μεγάλη. Πραγματοποιήσαμε και πραγματοποιούμαι επιδοτούμενα σεμινάρια , εκπαιδεύσαμε πόρτα –πόρτα μεγάλο αριθμό γονέων σε επιδοτούμενο πρόγραμμα , εκπαιδεύσαμε φοιτητές και τους πιστοποιήσαμε με αντίστοιχο τρόπο και κάθε Μάιο πραγματοποιούμε το Άριστον Τεστ , ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.











Π.Τ.: Κυρίες μου εύχομαι ότι καλύτερο στην εκπαίδευση και περισσότερους μαθητές του χρόνου αφού εκτιμώ ότι θα συνεχίσετε τις πολιτιστικές δράσεις, και πάντα η αγάπη των μαθητών σας για τις δασκάλες τους και η ικανοποίηση, να είναι έτσι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.



Κα Ι. Εγγλέζου και Κ. Παναγιωτοπούλου: Ευχαριστούμε πολύ και καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details