Γιατί η Έξοδός μας από το Ευρώ είναι… αναπόφευκτη…

Γιατί η Έξοδός μας από το Ευρώ είναι… αναπόφευκτη…




Οι Πολιτικοί μας συζητάνε και αναφέρονται σε συγκεκριμένα Κεφάλαια λες και αυτά είναι… σποράκια… που τα βάζεις κάτω από τα δόντια σου και με ένα «κλικ» τα σπας, απελευθερώνεις τον καρπό με τη γλώσσα σου, τον τοποθετείς δεξιά ή αριστερά ανάμεσα από τους τραπεζίτες, (ευχαριστούμε για την παρατήρηση), για να τους πολτοποιήσεις και να απολαύσεις τη γεύση τους, και στη συνέχεια, με ένα «φτου», πετάς τα τσόφλια ή στη χούφτα σου, ή σε κανένα τασάκι που είναι στο τραπεζάκι της τηλεόρασης… δοκιμάζοντας και την ακρίβεια της… βολής σου… όπως οι άγριοι εκσφενδόνιζαν μέσα από καλαμάκια τα δηλητηριασμένα βελάκια στους εχθρούς τους…


Συνήθως, αστοχείς και ακούς τη φωνή της γυναίκας σου που σε παρακολουθεί σε όποιο μέρος του σπιτιού και αν βρίσκεται… «πάλι σπόρια… σουτάρεις! Να τα μαζέψεις…όλα, ένα-ένα!

Αναφέρονται οι δικοί μας Πολιτικοί Φωστήρες στη δραματική βελτίωση της «Ανταγωνιστικότητά μας» και στην άμεση προσέλκυση ξένων Επενδύσεων, ώστε οι θυσίες στις οποίες υπέβαλαν τους Έλληνες Πολίτες να πιάσουν τόπο, λες και οι δύο αυτοί Στρατηγικοί Στόχοι είναι…σποράκια που τα αναμασάς ένα ένα για να περάσεις την ώρα σου!

Δεδομένο Νο (1).

Η Κυβέρνηση με τους ρυθμούς που κινείται Αποκλείεται να κάνει το παραμικρό που θα βοηθήσουν την Οικονομία της χώρας μέσω των δύο αυτών Στρατηγικών Κινήσεων! Και οι δύο Κινήσεις απαιτούν τουλάχιστον ένα χρόνο για να Σχεδιαστούν και να Νομιμοποιηθούν και δύο με τρία για να υλοποιηθούν και να αρχίσουν να παράγουν αποτελέσματα… Ως τότε η Οικονομία μας θα χειροτερεύει με ταχείς ρυθμούς, μιας και έκλεισαν οι στρόφιγγες ροής του χρήματος στις Αγορές κατά 30%-40%! Αναφερόμεθα μόνον στην Καταναλωτική Ροή του Χρήματος και καθόλου στην Τραπεζική Χρηματοδότηση που κόπηκε τελείως και γκρέμισε τελείως το Εμπόριο και ιδίως την Αγορά της Οικοδομής και των 600 επαγγελμάτων που αυτή συντηρεί, γκρέμισε τελείως την Αγορά του Αυτοκινήτου που στηρίζονταν σχεδόν αποκλειστικά στη χρηματοδότηση όλων των Πωλήσεων των Αυτοκινήτων, γκρέμισαν το Λιανικό Εμπόριο από το οποίο ζουν ένα εκατομμύριο οικογένειες και φυσικά γκρέμισαν και τις αδηφάγες Τράπεζες που δεν εισπράττουν τις δόσεις τους… Ένας Φαύλος Καταστροφικός Κύκλος που σε οδηγεί απευθείας στον πάτο, όπως ακριβώς σε απορροφά η ρουφήχτρα της θάλασσας και σε πνίγει! Αντί να κόψεις τις περιττές Σπατάλες και τις Κλεψιές, κόβεις και τους λίγους πελάτες που είχες που σε τροφοδοτούσαν με λίγο ρευστό… Πώς, στο καλό, θα νοικοκυρέψεις τα Οικονομικά σου;

Δεδομένο Νο (2)

Ο Τουρισμός που είναι το μόνο που μας απέμεινε δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα από τους Συνδικαλιστές οι οποίοι απέδειξαν ότι όχι μόνον δεν ενδιαφέρονται να προσφέρουν προκειμένου να σωθεί η Οικονομία μας, αλλά αντίθετα και επίσημα από τα χείλη της Παπαρήγα προτρέπει τους Συνδικαλιστές να γκρεμίσουν και τα τελευταία ερείπια του ήδη γκρεμισμένου Ελληνικού Κράτους! Έφτασαν στο σημείο να απαγορεύουν και τα Ελληνικά Πλοία που μεταφέρουν τουρίστες… Έτσι, ελπίζουν ότι έχουν μερικές πιθανότητες να κερδίσουν την Εξουσία και να μας… λύσουν τα προβλήματα!

Δεδομένο Νο (3)

Λέμε ότι η Τρόικα Κυβερνάει τη χώρα, ενώ επί της Ουσίας το Κομματικό Κράτος Κυβερνάει τη χώρα, όπως το Κυβερνούσε για δεκαετίες! Τρεις Άνθρωποι, αποκλείεται να Ελέγξουν το Λαβύρινθο της Ελληνικής Διαφθοράς που συνεχίζει να κάνει τις δουλίτσες του! Ποια έγκυρα στατιστικά στοιχεία και ποια κατάργηση των 14 Οργανισμών που δεν προσφέρουν τίποτα και κοστίζουν δις! Ποιες Σπατάλες περιόρισε η Κυβέρνηση; Ποια Ανεπάρκεια περιόρισε η Κυβέρνηση; Ποία Διαφθορά περιόρισε η Κυβέρνηση; Τα χρήματα που εξοικονόμησε από τις απίστευτες περικοπές του εισοδήματος και των συντάξεων των Δημοσίων υπαλλήλων, είναι… σποράκια… μπροστά στα δισεκατομμύρια που συνεχίζουν να Σπαταλούνται, λόγω του τερατώδους Δημοσίου, λόγω της Ανεπάρκειας όλων των Κρατικών Οργανισμών και κυρίως λόγω της Απίστευτης Διαφθοράς!

Η Θεωρητική Κυβέρνηση του Ελληνικού Κράτους, αυτή τη στιγμή αποτελείται από έναν… «Καλοσυνάτο αλλά Ανεπαρκή» πρόεδρο της Κυβέρνησης που έχει χάσει τελείως τον Έλεγχο της Διακυβέρνησης του Κράτους και δεν ξέρει τι του γίνεται και από έναν… Υπέρβαρο ξερόλα, αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, που είναι εξίσου Ανεπαρκής, αλλά που θεωρείται… το αντίπαλο δέος του πρώτου!

Η Ουσιαστική Κυβέρνηση του Ελληνικού Κράτους, αυτή τη στιγμή υλοποιείται από τα Καπετανάτα των Υπουργών τα οποία διαθέτουν όλη την Ουσιαστική Εξουσία και Κάνουν ακριβώς ότι έκαναν και στη διάρκεια των τελευταίων 35 χρόνων. Κανένας, μα Κανένας, δεν Ελέγχει τι κάνουν κάθε μέρα! Σπαταλούν, δεν παράγουν καμία πρόσθετη αξία και αρπάζουν τη μερίδα του λέοντος από όλα ανεξαιρέτως τα κονδύλια που περνάνε από τα χέρια τους. Μάλιστα, ενόψει μιας απότομης απώλειας της Εξουσίας έχουν εντείνει τις ληστείες του Δημόσιου Χρήματος και τρέχουν και δεν προφταίνουν…

Δεδομένο Νο (4)

Αυτό είναι το Δολοφονικό Δεδομένο το οποίο ενορχήστρωσε η Γερμανία για να δημιουργήσει μια διέξοδο των Κρατών Μελών της ΕΕ που κοστίζουν πολύ περισσότερο από ότι προσφέρουν και επιπλέον το πλέον ανησυχητικό, απειλούν και την ίδια την ύπαρξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Το 2013, θα έχουν τεθεί σε Λειτουργία οι Μηχανισμοί επιβολής ποινών στα Κράτη Μέλη που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις παραμονής τους στην ΕΕ! Έτσι, και τα επικίνδυνα Μέλη θα αποβάλλονται και θα ισχυροποιηθεί το ευρώ!

Το 2012, ο ρυθμός αναχρηματοδότησης του Ελληνικού χρέους θα είναι 78%, το 2013 θα φτάσει το… 120% και το 2014 το…150%! Ιδού και μερικά άλλα Δεδομένα που βλέπουν οι Διεθνείς Οικονομολόγοι και προεξοφλούν την Πτώχευση της Ελλάδας και την αποχώρησή της από το ευρώ. Το ΑΕΠ της Ελλάδας ανέρχεται στο 2,6% του αντίστοιχου της Ευρωζώνης, το Έλλειμμα, όμως, φτάνει το 5,7% της ευρωζώνης και το χρέος πλησιάζει το 4%! Αυτά τα στοιχεία είναι σκέτη απειλή για τη συνέχιση της Ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φυσικό είναι τα Νοικοκυρεμένα Κράτη που Ελέγχουν τα Ελλείμματά τους και τα Χρέη τους, να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να απαλλαγούν από Κράτη Μέλη που αντί να συμμαζεύονται, συνεχίζουν να Σπαταλούν, να μην Παράγουν Πλούτο και το χειρότερο συνεχίζουν να κατακλέβουν το Λαό τους μη βάζοντας μυαλό με τίποτα!

Αυτό δεν θα έκανε ο οποιοσδήποτε σόφρων Άνθρωπος!

Αν είχαν λίγη τσίπα στο αίμα τους οι Έλληνες Πολιτικοί, πρώτον θα εξαφανιζόντουσαν από τα ΜΜΕ, θα το βούλωναν για μερικούς μήνες και δεύτερον θα έπεφταν με τα μούτρα στη δουλειά να κόψουν μαχαίρι τις Κλεψιές και τις Σπατάλες και να έπαιρναν τους δρόμους από την Ανατολή μέχρι τη Δύση και το Βορρά μέχρι το Νότο προκειμένου να προσελκύσουν Επενδύσεις, κόβοντας ταυτόχρονα τα πόδια όλων όσων θα τους έφερναν εμπόδια στο έργο τους!

Όλα μπορούν να τα κάνουν… Όταν όμως το θέλουν αρκετά!



ΠΗΓΗ: www.insurancedaily.gr/blog/
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

1) Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: δεν ειναι οι "συνδικαλιστές" που πλήττουν θανάσιμα τον τουρισμό, είναι το ΚΚΕ! Και κάποια στιγμη θα πρέπει η κ. Παπαρήγα να εξηγήσει στον ελληνικό λαό από ποιον τα παίρνει για να στέλνει του τουρίστες στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.
2) Όλοι αυτοί που κινδυλογούν για την έξοδο από το ευρώ, δεν το κάνουν για να αποφύγουμε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά το κάνουν για να προκαλέσουν αυτην την εξέλιξη. Στην οικονομία η φημολογία είναι πάντα ισχυρότερη από τα πραγματικά δεδομένα. Αυτή τη στιγμή οι κερδοσκόποι έχουν παίξει τρις δολάρια πάνω στον ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας μας. Θέλουν να προκαλέσουν τη χρεοκοπία για να βγάλουν τα λεφτά τους. Δυστυχώς μέσα σε αυτούς τους κερδοσκόπους βρίσκονται και έλληνες και ελληνικές επιχειρήσεις....

Author Details