Καταγγελίες από την πλευρά της Αντιπολίτευσης στην Θεσσαλιώτιδα!

Καταγγελίες από την πλευρά της Αντιπολίτευσης στην Θεσσαλιώτιδα!


Επιστολή καταγγελίας από τον αρχηγό της μειοψηφίας κ Ιωάννη Μαμαλούδη , κυκλοφόρησε χέρι-χέρι από τον ίδιο!

Στην επιστολή ο κ Μαμαλούδης ,καταγγέλλει την δημοτική αρχή για την διαχείριση των χρημάτων , αλλά και για το ξήλωμα του στεγάστρου στην εξέδρα στην κεντρική πλατεία
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

..πολύ συναίσθημα απο τον κύριο Μαμαλούδη!! Στεναχωριέται για το στέγαστρο το οποίο δεν είχε καμμία χρησιμότητα!( ούτε από βροχή προστάτευε ούτε από ήλιο..αλλά και η στατικότητα του δεν ήταν καλή!), μάλλον ΜΠΡΑΒΟ πρέπει να πούμε στον Δήμαρχο για αυτό. Όσον αφορά την πλατεία τη να πρωτογράψουμε για αυτήν !! (παπαριά του κ Δημάρχου)αα!! και μην παίρνεις Θάρρος κ Ιωάννη.!! Ξεχνάς μάλλον τα 10 στρέμματα γκαζόν του Δημαρχείου που μας επιβαρύνατε να ποτίζουμαι αλλά και να σκαλίζουμε) -το έγκλημα ολοκλήρωσε η σημερινή Διοίκηση με τα Λουλούδια (κήπο του Λουδοβίκου το έκανε η σημερινή διοίκηση και η πανέμορφη Δημαρχείνα μας)!!
Δημοτικό κατάστημα ή αναψυκτήριο κοντά στις 300000 ευρώ μας έφθασε και η Διοίκηση της προηγούμενης αρχής..
Τί να πούμε για τότε αλλά και για τώρα!! Πλατείες πραγματικά δεν χρειάζονταν, μάλλον να πούμε πως εδώ έχει δίκαιο ο αγαπητός συνδημότης κ Ιωάννης.
Διαβάζω για το κτίριο στην πλατεία..και δεν βλέπω καμμία χρησιμότητα αυτού του κτιρίου παρά όπως είπε και ο γράφων ..συναισθηματική!!!
απαντώ λοιπ΄΄ον με άσμα..

για αυτό πρόσεχε Γιάννη μ'

Ανώνυμος είπε...

τα λεφτά μας πίσω!!!

Author Details