1000 ευρώ λάδωμα και 2 μικίκια δώρο!!!(αναδημοσίευση)

(αναδημοσίευση απο το  http://www.sindikatomikropoliton.com/

Λήγει και τυπικά σήμερα η Εμποροπανήγυρη στο Νέο Μοναστήρι του Δήμου Θεσσαλιώτιδος η οποία ξεκίνησε στις 10 ΙΟΥΝΙΟΥ αν και οι περισσότεροι συνάδελφοι, από χτες έχουν εγκαταλείψουν την περιοχή και οδεύουν προς άλλα σημεία της χώρας, για συνέχιση των εργασιών τους σε αυτό που κατά την λαϊκή ρήση ονομάζεται΄΄παζάρι΄΄.


Δυστυχώς για δεύτερη χρονιά αποδείχτηκε πως λίγοι είναι αυτοί, που υποστηρίζουν την Εμποροπανήγυρη και επιθυμούν την τέλεσή της στον τόπο τους.

Από τις πρώτες ημέρες φέτος αποδείχτηκε, πως κάποιοι για ψηφοθηρικούς λόγους(με επικεφαλή τον πρόεδρο του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Θεσσαλιώτιδος) προσπάθησαν να κάνουν ανακατανομή των θέσεων κατόπιν της αρεσκείας τους, με επιμονή για τοποθέτηση του τοπικού συλλόγου γυναικών σε περίοπτη θέση στην Εμποροπανήγυρη και <<ήκουσον-ήκουσον>> το ίδιο να συμβεί και με την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία θα μάζευε έσοδα από την τοποθέτηση ψησταριάς.

Αξιοσημείωτο είναι πως και οι 2 προαναφερόμενοι σύλλογοι, δεν έχουν καλή σχέση με την εφορία, μιας και τα βιβλία εσόδων-εξόδων καθώς και η ταμειακή μηχανή απουσιάζουν παντελώς από την ιδιοκτησία τους.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν το Νέο Μοναστήρι να χωριστεί σε 2 στρατόπεδα δηλ. σε αυτούς που ήθελαν τους συλλόγους να ανοίγουν όπου και όπως θέλουν και σε αυτούς που για προσωπικούς τους λόγους οι δύο σύλλογοι, έπρεπε να ανοίξουν μόνο εκεί που το Συνδικάτο μας, θα τους υποδείκνυε, ως κύριος διοργανωτής του όλου εγχειρήματος.

Ο Δήμος έδειξε παντελή αδιαφορία για την τέλεση της Εμποροπανήγυρης μιας και δεν την υποστήριξε ούτε καν συμβολικά.

Οι περιβόητες ΄΄ντουσιέρες΄΄ δεν μπήκαν ποτέ αν και υπήρχε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οι τουαλέτες(χημικές) ήρθαν από την Αθήνα και επιβάρυναν το Συνδικάτο μας με το ποσό των 2.120 ευρώ και οι υπάλληλοι καθαριότητας δεν προσέγγυσαν καν την Εμποροπανήγυρη( μια ιδιώτης που καθάριζε καθημερινά την Πανήγυρη πληρώθηκε από εμάς) και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι μετρούσαν τα παραπήγματα με ιδιαίτερο ζήλο, μπας και τους ξεφύγει κανένα παράπηγμα και χάσει έσοδα ο Δήμος από το ορισθέν τέλος χρήσης κοινόχρηστου χώρου.

Και ενώ εμείς προσπαθούσαμε με μια ιδιαίτερα μεγάλη και δαπανηρή διαφημιστική καμπάνια να ενισχύσουμε την Εμποροπανήγυρη,παροτρύνοντας καταλωτές από όμορους Δήμους κάποιοι(περί ηλιθίων ο λόγος) μας χρέωναν πως πριμοδοτηθήκαμε από τον επαγγελματία κ. Νίκο Καλημέρη με το ποσό των 1.000 ευρώ !!! για να εναντιωθούμε στην τοποθέτηση ψησταριάς από την τοπική ομάδα, για να μπορεί αυτός να πουλάει άφθονο κρέας αγορασμένο από το πρόεδρο του τοπικού εμπορικού συλλόγου.

Για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή ως Φορέας δεν γινόμαστε έρμαιο ούτε μπαλάκι στις τοπικές αντιδικίες, κάντε κύριοι του χρόνου μόνοι σας το παζάρι και εμείς θα σας ζητήσουμε εγγράφως χώρο για να πουλήσουμε μικίκια και σουβλάκια μιας και βγάλουμε την φετινή ζημία η οποία ξεπέρασε τα 4.500 ευρώ.

όλο το άρθρο εδώ!!!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details