Το… επιδόρπιό του οι λάμπες

Το… επιδόρπιό του οι λάμπες




ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΕΣ



Ο Wang Xianjun από την Κίνα έχει μία διατροφική συνήθεια αλλιώτικη από τις άλλες. Τρώει λάμπες! Ακριβώς όπως το ακούτε.

Προφανώς δεν ζει μόνο με την κατανάλωση λαμπών, αλλά η λάμπα αποτελεί μέρος της διατροφής του. Υποστηρίζει ότι έχει καταπιεί τα τελευταία 42 χρόνια 1500 λάμπες και μάλιστα τις βρίσκει «τραγανές και νόστιμες».



Ο 54χρονος σήμερα άντρας (στη φωτογραφία), από την επαρχία Sichuan της Κίνας, ισχυρίζεται ότι αυτή η περίεργη διατροφική συνήθεια ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών.



Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Wang κατάπιε κατά λάθος ένα ψαροκόκαλο. «Έτρωγα ψάρι και από απροσεξία κατάπια ένα χοντρό κομμάτι ψαροκόκαλο. Όμως δεν έπαθα τίποτα. Ούτε καν το κατάλαβα», είπε. «Από περιέργεια, είπα να «γευτώ» κομμάτια από σπασμένα γυαλιά κρυφά από τους γονείς μου, για να δω αν θα πάθω τίποτα. Δεν έπαθα απολύτως τίποτα και αυτομάτως κατάλαβα ότι δεν είναι επικίνδυνο».

Έτσι άρχισε να τρώει λάμπες σε ηλικία 12 ετών και αυτή ήταν η αρχή μίας συνήθειας που καλά κρατεί μέχρι σήμερα. Κάνοντας γρήγορους υπολογισμούς, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μέχρι σήμερα θα έχει φάει 1500 λάμπες.



Το εβδομαδιαίο του διατροφικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμφισβήτητα μία λάμπα, την οποία συνήθως «καταναλώνει» μετά το μεσημεριανό, κάτι δηλαδή σαν επιδόρπιο. Εννοείται ότι ο συγκεκριμένος κύριος ΔΕΝ είναι παράδειγμα προς μίμηση!



Θαλάσσιος ελέφαντας στη στέγη σπιτιού

Μια τεράστια απορία δημιούργησε η εμφάνιση ενός μωρού θαλάσσιου ελέφαντα στην ταράτσα σπιτιού στη Laguna Beach της Καλιφόρνια. Το σπίτι αυτό ανήκει στον surfer Mike Kai, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα αυτό που έβλεπε να περιπλανιέται στην ταράτσα του και να χαζεύει τη θέα στη θάλασσα.



Όπως δήλωσε ο ίδιος, σαστισμένος από το συμβάν, δεν μπορούσε να καταλάβει πώς ο θαλάσσιος ελέφαντας εμφανίστηκε στο σπίτι του, ανέβηκε τις σκάλες και έφθασε στην ταράτσα, όμως παρόλ’ αυτά σκέφτηκε και κάλεσε την Εταιρεία Προστασίας Ζώων.



Οι υπεύθυνοι πήραν το μωρό και το μετέφεραν σε καταφύγιο στη Laguna Beach, εκεί όπου οι εργαζόμενοι το ονόμασαν «βιολιστή», βασιζόμενοι στο γνωστό μιούζικαλ «Βιολιστής στη στέγη».



Επανάληψη γάμου λόγω πεθεράς!

Η στιγμή που μια μάνα παντρεύει τον κανακάρη της… είναι ιερή. Τόσο, που αξίζει και μία επανάληψη!

Αυτό συνέβη στην περίπτωση μιας Βρετανίδας μητέρας, που αποκλείστηκε στο αεροδρόμιο του Μαρόκου, λόγω της ηφαιστειακής σκόνης από την Ισλανδία, που παρέλυσε τις αερομεταφορές, και έχασε το γάμο του γιου της Daniel, ο οποίος είναι στρατιωτικός.



Τελικά, κατάφερε να επιστρέψει στην πατρίδα της τέσσερις μέρες αργότερα από τη γαμήλια τελετή στο Σομερσέτ.

Ωστόσο, την Κυριακή, η εκκλησία, όπου τελέστηκε το μυστήριο, δέχθηκε να επαναλάβει τη διαδικασία για τη μαμά του γιου! Έτσι, οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν και πάλι όρκους, οι καλεσμένοι ήρθαν ξανά, ακόμα και η χορωδία ήταν στη θέση της.

Άλλωστε, μάνα είναι μόνο μία!



5χρονος βγήκε για βόλτα με το τζιπ του πατέρα του!

Ο 5χρονος Thomas Chatfield είχε όρεξη για περιπέτειες. Σηκώθηκε λοιπόν από το κρεβάτι του και χωρίς να τον πάρει κανείς μυρωδιά, έκλεψε το τζιπ (Mitsubishi Shogun) του πατέρα του και αποφάσισε να πάει μια βολτίτσα στους δρόμους της πόλης του, όπου εκείνη την ώρα ήταν γεμάτοι αυτοκίνητα, αφού όλοι πήγαιναν στις δουλειές τους.



Για περισσότερα από έξι χμ. πάντως έκανε τη βόλτα του, με τους διερχόμενους οδηγούς να βλέπουν μόνο το κεφαλάκι του.

Τελικά, η βόλτα είχε… άσχημη κατάληξη, αφού το τζιπ καρφώθηκε στον τοίχο ενός σπιτιού, χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι το παιδί.

Εννοείται ότι η μητέρα του, μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, πετάχτηκε από το κρεβάτι και αναζητούσε με αγωνία τον μικρό Thomas.

Μετά το… άδοξο τέλος της βόλτας, την ειδοποίησαν οι αστυνομικοί κι έτσι ο μικρός επέστρεψε στην αγκαλιά την μαμάς του. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα προσπαθήσει να το παίξει ξανά Σουμάχερ.



Κατεδάφισαν λάθος σπίτι

Ούτε να φανταστούμε δεν θέλουμε, το να ήμασταν στη θέση της άτυχης Francis Howard από τη Γαλλία, η οποία είδε το σπίτι της οικογένειάς της να γίνεται ερείπιο από ένα λάθος.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι υπεύθυνοι για την κατεδάφιση έκαναν λάθος στη διεύθυνση και αντί να γκρεμίσουν το διπλανό σπίτι που είχε κριθεί επικίνδυνο, ξεκίνησαν να καταστρέφουν το σπίτι της 69χρονης και όταν κάποιος γείτονας τούς ειδοποίησε για το λάθος τους, ήταν πια πολύ αργά.



Όταν η άτυχη γυναίκα επέστρεψε στο κατεστραμμένο σπίτι της και αντίκρισε το θέαμα, έμεινε άφωνη. Τώρα φιλοξενείται από τον γιο της και δηλώνει «Νομίζω πως χρειάζομαι δικηγόρο».



Το καλύτερο στήθος του πλανήτη

Με τις τέλειες αναλογίες της (105-66-86), η 27χρονη Lucy Pinter θεωρείται ένα από τα καλύτερα μοντέλα της Βρετανίας και δικαιωματικά ανακηρύχθηκε από αυστραλιανό περιοδικό ως «το καλύτερο στήθος του πλανήτη»! Για του λόγου το αληθές, απολαύστε το τεράστιο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί…



Έφηβη 2,10

Μπορεί να είναι μόλις 16 χρονών αλλά ήδη βλέπει τον κόσμο (τους φίλους της, τους γονείς της, τους καθηγητές της, ακόμη και τον Μάικλ Τζόρνταν) αφ’ υψηλού. Λογικό, εάν αναλογιστεί κανείς πως έχει ύψος 2 μέτρα και 10 εκατοστά.



Η Αμερικανίδα Μάρβαντιν Άντερσον (στη φωτό η Μάρβαντιν δίπλα σε έναν από τους καθηγητές της) είναι η υψηλότερη γυναίκα έφηβος στον κόσμο και, όπως θα περίμενε κανείς, παίζει μπάσκετ με αναλόγως υψηλές αξιώσεις.



«Θα εξελιχθεί σε αστέρι της γυναικείας καλαθοσφαίρισης», λένε με σιγουριά γι' αυτήν οι καθηγητές της στο λύκειο του New Jersey όπου φοιτά.

Ωστόσο, η ίδια η 16χρονη από τη μεριά της μοιάζει να ανησυχεί για άλλα πράγματα. «Το πιο προσβλητικό πράγμα που μου έχει πει κανείς ποτέ για το ύψος μου είναι πως δεν πρόκειται να βρω γαμπρό», δηλώνει χαρακτηριστικά.



Σημειώνεται πως τον τίτλο της υψηλότερης εφήβου στον κόσμο τον κατείχε μέχρι πρότινος η 17χρονη Μαλί Ντουανγκντί από την Ταϊλάνδη, με ύψος 2,08 μέτρα.



Ο νεκρός ξέγνοιαστος καβαλάρης

Μια απίστευτη ιδέα είχε ένα γραφείο τελετών στο Πουέρτο Ρίκο, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον David Morales Colon.

Ο 22χρονος Colon δολοφονήθηκε την περασμένη Πέμπτη σε γειτονιά της San Juan και αποφασίστηκε η ολονυκτία να μη γίνει με τον νεκρό σε ένα τυπικό φέρετρο, αλλά, ντυμένο με το κράνος και τη στολή του πάνω στην αγαπημένη του μοτοσικλέτα Honda.



Το γραφείο τελετών «Marin» δεν είναι η πρώτη φορά που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με τις εμπνεύσεις του και τις υπηρεσίες που προσφέρει.



Το 2008, το γραφείο ταρίχευσε το σώμα ενός 24χρονου νεκρού και το κράτησε όρθιο για τρεις μέρες (!) στο δωμάτιο, όπου οι συγγενείς του θρηνούσαν για το θάνατό του…



ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Νηστικός για περισσότερο από 65 χρόνια





Σε απομόνωση σε νοσοκομείο της Ινδίας νοσηλεύεται ο Prahlad Jani, ένας Ινδός πνευματικός, για τον οποίο πιστεύεται ότι έχει «πνευματική δύναμη» τέτοια, ώστε να σώσει ζωές. Ο ίδιος, ήδη 16 ημέρες στο νοσοκομείο, δεν έχει φάει τίποτα, χωρίς ωστόσο να έχει εμφανίσει συμπτώματα αφυδάτωσης ή αδυναμίας.



Ο 82χρονος σήμερα Jani υποστηρίζει πως δεν έχει φάει για διάστημα μεγαλύτερο των 65 ετών, ενώ στην ερώτηση «πώς επιβιώνει», απαντά πως τον κρατάει στη ζωή μία γυναικεία θεότητα, η οποία τον «τροφοδοτεί» με ελιξίριο, μέσω μίας οπής που έχει στον ουρανίσκο.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Jani παρακολουθείται από Ινδούς επιστήμονες, που παρακολουθούν στενά και εξετάζουν την περίπτωσή του.



Στόχος τους είναι να βρουν το «μυστικό» του, το οποίο ευελπιστούν να μεταβιβάσουν τόσο στους στρατιώτες όσο και στους απλούς πολίτες.

«Εάν όσα ισχυρίζεται επαληθευθούν, θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής επιστήμης, θα μπορούμε να εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους ώστε να επιβιώνουν σε ακραίες, αντίξοες συνθήκες», σημειώνει χαρακτηριστικά o διευθυντής του Ινστιτούτου Φυσιολογίας και Συγγενών Επιστημών των ινδικών ενόπλων δυνάμεων.

Λέτε με τα νέα μέτρα λιτότητας να του μοιάσουμε;..



Ελέφαντας… οδική βοήθεια!

Ένας απογοητευμένος φύλακας ζωοολογικού κήπου, που βρέθηκε σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, καθώς χάλασε το τζιπ σε ένα πάρκο σαφάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, δέχθηκε την απρόσμενη βοήθεια ενός χαριτωμένου ελέφαντα!

Λίγο προτού ο Lawrence Bates καλέσει οδική βοήθεια, εμφανίστηκε ως μάνα εξ ουρανού η Five, που σε διάστημα ελάχιστων δευτερολέπτων, προς έκπληξη του ιδίου, έτρεξε πίσω από το τζιπ και άρχισε να το σπρώχνει με την προβοσκίδα της.



Ωστόσο, το έργο της 18χρονης ελεφαντίνας Five δεν τελείωσε εκεί, αφού έβαλε ένα χεράκι, προβοσκίδα για την ακρίβεια, και στο πλύσιμο του τζιπ!



«Δεν έχω δει ποτέ τίποτα τέτοιο στη ζωή μου. Ήταν πραγματικά απίστευτο», σημείωσε ο Lawrence Bates, εντυπωσιασμένος από τη συμπεριφορά της Five. «Λένε ότι ένας ελέφαντας δεν ξεχνάει ποτέ. Ευτυχώς δεν συμβαίνουν συχνά τέτοια περιστατικά, αλλά την επόμενη φορά η Five θα ξέρει τι να κάνει».



Έκρυβε πτώμα κάτω απ’ τον καναπέ για10 χρόνια

Πτώμα, που βρισκόταν κάτω από τον καναπέ διαμερίσματος στο Μπρίστολ της Βρετανίας, ανακαλύφθηκε έπειτα από 10 χρόνια.

Ο νεκρός Ντένις Πρινγκ φιλοξενείτο από τον νοικάρη του σπιτιού Άλαν Ντέρικ, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Όταν όμως πέθανε, ο συγκάτοικός του δεν θέλησε να το δηλώσει στις Αρχές, επειδή φοβόταν ότι θα του έκαναν έξωση. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Πρινγκ εκτιμάται ότι πέθανε μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του 1998.



Ένα χρόνο μετά το θάνατό του, οι Αρχές κλήθηκαν να ερευνήσουν το διαμέρισμα λόγω παραπόνων για τρομερή δυσωδία. Ωστόσο απέδωσαν τη μυρωδιά σε μια τουαλέτα. Ο σκελετός του Πρινγκ ανακαλύφθηκε πρόφατα, αφού ο Ντέρικ μετακόμισε. Οι γείτονές του τον περιέγραψαν ως «ευάλωτο και μοναχικό». Δεν θα πρασαφθούν κατηγορίες εναντίον του.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details